XS
SM
MD
LG

1 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Ode bod iz Kneževa

04.05.2019 Administrator DC

Uzeli gosti bod: Progres - Mladost 1:1

Komšijski derbi između Mladosti iz Kotor Varoša i Progresa iz Kneževa završen je komšijski – podjelom bodova 1:1.

Remijem, koji nijednom timu nije po mjeri u borbi za opstanak, može da bude zadovoljniji domaći tim, jer je Mladost propustila niz sjajnih prilika.

Progres je prvi stigao do gola u 30. minutu kada je poslije prekida jedan domaći igrač natrčao na odbijenu loptu i smjestio je u mrežu. Mladost je imala priliku da preko Aleksandra Tepića stigne do izjednačenja, ali je Progres na odmor otišao sa prednošću.

Drugo poluvrijeme proteklo je u potpunoj dominaciji gostujućeg sastava, a prva prilika za izjednačenje stigla je već u 50. minutu kada je Dejan Trifković izborio penal. Loptu je na bijelu tačku namjestio Mladen Đukić i dobro šutirao, ali je domaći golman bio bolji i odbranio jedanaesterac.

Mladost je nastavila da napada i nizala šanse, a u 75. minutu stiže do poravnanja. Tepić je poslao dugu loptu koju je ispratio Mesud Avdić i poluvolejom savladao golmana Progresa.

Avdić je nedugo zatim bio u prilici da donese preokret, ali je poslije prodora kroz odbranu domaćih golman iz situacije jedan na jedan izašao kao pobjednik. Lopta je završila u korneru poslije kojeg je Miloš Tepić odlično šutirao glavom, ali je ponovo golman bio na visini zadatka. Iz novog kornera odnijenu loptu je na 16 metara dočekao Tepić i uputio projektil ka golu, ali je ona završila na stativi.

Mladost i Progres su poslije 25 odigranih kola ostali izjednačeni na tabeli sa po 28 bodova. Naš tim će u narednom kolu dočekati Partizan iz Kostajnice, a taj meč mogao bi da bude presudan da obezbijede status regionalnog ligaša i u narednoj sezoni.

Izvor: mojkotorvaros.com

Regionalne lige Regionalne lige Regionalna liga RS – Zapad Progres Mladost
AdiKenovic je ocenio igrača
AdiKenovic je ocenio igrača
AdiKenovic je ocenio igrača
AdiKenovic je ocenio igrača
AdiKenovic je ocenio igrača
AdiKenovic je ocenio igrača
AdiKenovic je ocenio igrača
AdiKenovic je ocenio igrača
AdiKenovic je ocenio igrača