XS
SM
MD
LG

2 : 3
1.set
25 : 22
2.set
25 : 23
3.set
22 : 25
4.set
23 : 25
5.set
12 : 15
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Radnik diže formu

14.10.2018 Administrator DC

U drugom kolu Premijer lige BiH za odbojkaše, Odbojkaški Klub Radnik je u Brčkom, nakon preokreta, savladao Jedinstvo sa 3:2, po setovima 22:25, 23:25, 25:22, 25:23, 15:12. Bila je ovo prva zvanična utakmica u novoj sezoni za Bojana Novokmeta, što se i te kako odrazilo na sigurnosti svih igrača, posebno onih mlađih u postavi. Meč koji je rezultatski bio izuzetno zanimljiv, obilježio je veliki broj grešaka i jedne i druge ekipe. 
 

- U prva dva seta smo pravili neke početničke greške u situacijama kada se lomio rezultat, pa su igrači postali mnogo nervozni. Veliku želju smo imali da pokažemo da je loša igra iz prvog kola bila samo rezultat nekompletne ekipe, i to je rezultovalo velikim brojem grešaka. Nakon 0:2 malo smo se smirili, poboljšali prcenat realizacije napada, što je bii glavni razlog vraćanja u meč. Na 2:2 bio sam ubjeđen da dobijemo utakmicu, što su momci i pokazali. Sjajan je osjećaj kada dobiješ utakmicu nakon što si gubio 2:0, ali mi ne smijemo da se dovodimo u ovu situaciju ako želimo da ponovimo rezultate iz prethodnih sezona. Znaju to i igrači i smatram da ćemo u narednom periodu samo dizati formu i igrati sve bolje. Čestitam igračima Jedinstva, i naravno mojim igračima na pobjedi, i nadam se da će u sezoni biti još utakmica kao što je ova, izjavio je Vladimir Dovlica Milicevic trener Radnika. 

Odbojkaški Klub Radnik je i na ovom susretu nastupio bez pomoći Stefan Savić, kome još uvijek nije završena dokumentacija za registraciju, a Nikola Blagojevic je i dalje na spisku povrijeđenih igrača. U narednom kolu Odbojkaški Klub Radnik dočekuje ekipu Mladosti.

Premijer liga BiH Premijer liga BiH Jedinstvo Radnik
Radnicki21 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača