XS
SM
MD
LG

27 : 26
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Leotar za gol bolji od Lokomotive

03.12.2018 Administrator DC

RukometaÅ”i ā€žLeotaraā€œ savladali su večeras na svom terenu brčansku ā€žLokomotivuā€œ rezultatom 27:26, u susretu 10. kola Premijer lige BiH.

Protiv ekipe koju sa klupe predvodi bivÅ”i srpski rukometni as Žikica Milosavljević ā€“ Trebinjci su do sedme prvenstvene pobjede stigli mnogo teže nego Å”to se očekivalo.U rovovski teÅ”koj i do kraja neizvjesnoj utakmici dva ravnopravna rivala, u kojoj su oba tim imala svoje minute bolje igre i rezultatske prednosti, domaći tim je do pobjede stigao tek u posljednjim sekundama, u kojima su borbenoŔću uspjeli da sačuvaju svoju mrežu u protivničkom napadu i prethodno stečeno minimalno vođstvo.

To Å”to je trebinjska publika prvi put ove sezone uživala u uzbudljivoj zavrÅ”nici jednog susreta, za trenera domaćihĀ Milana SimonovićĀ ā€“ i jedina je lijepa stvar sa večeraÅ”nje utakmice.

Vrlo ambiciozna ekipa iz Brčkog, dodao je Simonović,Ā od prvog minuta znala je Å”ta hoće i kako želi da igra, dok je s druge strane domaći timĀ dosta lutao, posebno u odbrambenim zadacima i odsustvu timske igre u napadu.

ā€žI dalje imamo problem sa soliranjem, sebičnom igrom, koju nikako da iskorijenimo. Ja viÅ”e ne znam kako mojim igračima da objasnim ā€“ da je ovo kolektivna igra i da ni mi ni ova publika nismo ovdje da bi se neki pojedinac pokazao da je na terenu najbolji. Ukoliko ne prihvate taj način igre ā€“ sami će sebe diskvalifikovati. Igraće onaj ko bude želio da igra timskiā€œ, kazao je Simonović nakon meča.

Å ef stručnog Å”taba ā€žLokomotiveā€œ i nekad najbolje desno krilo EvropeĀ Å½ikica MilosavljevićĀ Äestitao je objema ekipama na dobroj igri, ocijenivÅ”i da je publika mogla da vidi odličnu rukometnu predstavu dvije nove ekipe u Premijer ligi, koje su i večeras pokazale da imaju kvalitet da se nose sa svim prvenstvenim rivalima.

Golmani su večeras posebno bili na visini zadatka ā€“Ā Božo SubotićĀ iz ā€žLokomotiveā€œ je upisao 15, a kapiten domaćihĀ Luka RadovićĀ 10 odbrana.

Među Trebinjcima najefikasniji su biliĀ Aleksandar Glendža i Vlado DraganićĀ sa po pet pogodaka, teĀ Lazar JankovićĀ sa četiri, dok je kod gostijuĀ Aleksandar DragutinovićĀ Å”est puta zatresao mrežu.

Ā RK "Leotar" . RK "Lokomotiva" Brčkog 27:26 (13:12).

RK "Leotar":Ā Savović, Draganić 5, Bojović, Miličević 3, Milojević 3, Tasovac, Spaić, Mićić, Ninković 1, Srdanović 1, Uljarević 1, Janković 4, Glendža 5, Ražnatović 1. Trener: Milan Simonović.

RK "Lokomotiva":Ā Vukoje 4, Hercegovac, Đurkić 5, Dragutinović 6, Krivokapić, Mijatović, Petrović, Đukić, Đorđević, Baraković 1, Subotić, Inić 5, Duvnjak 5, Rikanpović. Trener: Žikica Milosavljević.

Ā 

Prva Liga RS Prva Liga RS Premijer liga BiH Leotar Lokomotiva
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača