XS
SM
MD
LG

20 : 20
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Remi u Nevesinju

29.09.2018 Radio Nevesinje

Derbi utakmica 2. kola Prve rukometne lige Republike Srpske Hercegovina ā€“ Drina zavrÅ”ena je podjelom bodova. Rivali su večeras u Sportskoj dvorani ā€œNevesinjkaā€œ igrali tvrdo i borbeno, ali je bilo i dosta greÅ”aka, posebno u napadačkim akcijama.

Nevesinjci su u utakmicu uŔli sa mnogo želje i motivacije. U prvih dvadesetak minuta mogli su da naprave lijepu prednost, ali su promaŔeni ziceri i sedmerci vratili goste u život. Drina u finiŔu prvog poluvremena pravi seriju 4:0 i najavljuje uzbudljivo drugo poluvrijeme.

Zanimljivo je da u nastavku nijedna ekipa nije uspjela da napravi prednost veću od jednog gola. Rivali su se smjenjivali u vođstvu, a u posljednja dva minuta mreže su ostale netaknute. U finiÅ”u je bilo dosta uzbuđenja, oba rivala su mogla do trijumfa, ali je ostalo 20:20.

HERCEGOVINA ā€“ DRINA 20:20 (10:10)

Sportska dvorana ā€žNevesinjkaā€œ. Gledalaca: 300. Sudije: Jovan Babić, Borislav Bogdanić (Banjaluka).Sedmerci: Hercegovina 3 (1), Drina 7 (6). Isključenja: Hercegovina 16 minuta, Drina 14 minuta.

HERCEGOVINA: Stajić, Džidić, Bratić, Šarenac (3), R. Buha, Ivanović (4), Kovačević (2), Parežanin, Ratković, Dragović, Babić, Avdalović, Manigoda (4), Čabrilo (5), N. Buha (2), Vujadinović.

DRINA: Govedarica, Vidaković (4), TiÅ”anivić (2), Ivanović, Todorović, Popović, Spasojević, Maletić, Marković (8), Čvorić, Janković, Vukojičić, Mijatović.

Prva Liga RS Prva Liga RS Prva liga RS Hercegovina Drina