XS
SM
MD
LG

33 : 22
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Hercegovina melje redom

17.11.2018 Radio Nevesinje

U 9. kolu Prve rukometne lige RS Hercegovina je večeras u Sportskoj dvorani ā€žNevesinjkaā€œ ubjedljivo savladala Bijeljinu rezultatom 33:22. Bio je ovo peti uzastopni trijumf nevesinjske ekipe poslije kojeg se, bar privremeno, smjestila na čelo tabele. Domaći su posao zavrÅ”ili već u prvom poluvremenu kada su stekli 11 golova viÅ”ka. Povredama desetkovani sastav Bijeljine odolijevao je samo u prvih dvadesetak minuta. Ivanović je u nastavku dao priliku i mlađim igračima koji su se mahom upisali u strijelce. Ipak, sredinom drugog dijela morao je u igru vratiti i one iskusnije kako bi zaustavio mini seriju gostiju od 1:5. Za tili čas brzim kontrama vraćeno je ubjedljivo vođstvo.

Kod domaćih najefikasniji su bili Dragović sa sedam i Kovačević sa Å”est golova. U redovima Bijeljine odličan je bio mlađani Å oja sa 12 golova, Å”to je viÅ”e od ostatka ekipe.

Hercegovina u narednom kolu odlazi na teŔko gostovanje u Kozarsku Dubicu.

HERCEGOVINA ā€“ BIJELjINA 33:22 (20:9)

Sportska dvorana ā€žNevesinjkaā€œ. Gledalaca: 150. Sudije: Dejan Berjan, Goran Ilić. Isključenja: Hercegovina (10 min), Bijeljina (-), Sedmerci: Hercegovina 4(3), Bijeljina 6 (4).

HERCEGOVINA: Stajić, Džidić, Grahovac (1), Pantić (1), Šarenac (2), Ivanović, Kovačević (6), Šipovac (3), Laketa, Dragović (7), Babić (1), Avdalović (2), Manigoda (4), Čabrilo (4), Buha, Vujadinović (2).

BIJELjINA: Žarković, Å oja (12), LontoÅ” (1), Žuža (2), Perić, Joksimović (1), Lazić, Marinković (6), Đerić.

Prva Liga RS Prva Liga RS Prva liga RS Hercegovina Bijeljina