XS
SM
MD
LG

Vlasenica večeras dobija pobjednika

Vlasenica će večeras dobiti pobjednika turnira u malom fudbalu koji se odigrava u sklopu  Radničkih sportskih igara, a koje su, na inicijativu načelnika  Vlasenice Miroslava Kraljevića, organizovane povodom obilježavanja Dana Republike Srpske – 9. januara.

 „Do sada je sve teklo po planu i, nakon tri dana odigravanja utakmica po grupama, za pobjednički pehar boriće se: Opština, Elektro, Policija i Birač. Prva polufinalna utakmica igra se od 18 časova, druga pola sata kasnije, a poslije 20 časova planirano je odigravanje mečeva za treće mjesto i finalni susret. Konkurencija je jaka i sve ekipe su motivisane da se izbore za titulu najbolje, tako da nas sigurno očekuju zanimljiva nadmetanja na terenu. Kao i prethodnih dana, očekujemo mnogo navijača na tribinama sportske sale našeg Srednjoškolskog centra „Milorad Vlačić“, gdje se turnir odvija. Ovo je prvi put da se u našem gradu organizuje ovakva sportska manifestacija i interesovanje, i takmičara i publike, je zaista veliko, što pokazuje da smo odradili dobar posao i da će Radničke sportske igre postati tradicija u Vlasenici“, kazali su iz Organizacionog odbora.

Nagrade i priznanja pobjednicima turnira biće uručene na manifestaciji koja će, povodom obilježavanja Dana Republike Srpske, biti upriličena 9.1.2019. godine u 19 časova, na Trgu srpskih boraca u Vlasenici.