XS
SM
MD
LG

Barakova demagogija

Barak Bahar

Утиске после пораза Црвене звезде од Јанг Бојса резултатом 2:0 у оквиру петог кола групне фазе Лиге шампиона је изнео шеф стручног штаба црвено-белих Барак Бахар.

Стартовали смо утакмицу веома добро. Играли смо пресинг онако како смо желели. Могли смо да постигнемо три гола у првих шест минута. Међутим, нисмо искористили прилике, а утакмица је отишла у другом смеру. Након два примљена гола смо наставили да нападамо и стварамо шансе, али их нисмо реализовали - истакао је Бахар. 

 
Осврнуо се Барак Бахар на досадашњи учинак у групној фази Лиге шампиона. 
 
Кривица је на свима. Завршили смо на последњем месту у групи, што је свакако неуспех. Морамо да гледамо на добре ствари из утакмица које смо одиграли. Сваки меч смо играли и давали све од себе. Некад је потребно и да вас срећа испрати, како би се утакмице завршиле другачије. Морамо да подигнемо главе и да размишљамо о будућим изазовима. Лично, никада не одустајем и верујем у тим. 
 
Говорио је Бахар о дефанзивном сегменту игре нашег тима. 
 
Примили смо “наивне” голове, али то се дешава у фудбалу. Стварали смо више прилика и веома добро смо нападали, али се то на крају није видело по резултату. 
 
Осврнуо се главни тренер црвено-белих на број створених прилика. 
 
Играчи морају да реализују шансе. Дешава се да промашујемо, имали смо шест или седам стопостотних прилика. 
 
Није желео стратег нашег клуба да пореди Црвену звезду са Макаби Хаифом. 
 
Црвена звезда и Макаби Хаифа су потпуно другачији тимови. Играмо против различитих ривала, па не бих могао да поредим. Разочаран сам резултатом, могу да кажем да смо пали на том испиту, али имамо и добре стране. Можемо да се осврнемо и на добре игре, на пример против Лајпцига, али то је остало иза нас. Када не остварите победу то није добро - закључио је Бахар.

Manchester City 3 : 2 RB Leipzig
Young Boys 2 : 0 Crvena zvezda
Tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Manchester City 5 5 0 0 15
2 RB Leipzig 5 3 0 2 9
3 Young Boys 5 1 1 3 4
4 Crvena zvezda 5 0 1 4 1