XS
SM
MD
LG

Budućnost opravdala ulogu favorita

U utakmici  28. kola Regionalne lige, grupa Istok,  Budućnost  je, očekivano, trijumfovala nad ekipom koja se bori za opstanak, Zadrugarom iz  Donjeg Crnjelova.

 - Odigrali smo jednu dobru  utakmicu sa ekipom  Zadrugara, koja je došla da se nadigrava,  i pokazala da se radi o timu  koji ne zaslužuje da ispadne iz lige. Ipak, mi smo još jednom dokazali da smo zasluženo na trećem mjestu na tabeli i zabilježili smo još jednu pobjedu. U meč smo ušli sa željom da se protivniku revanširamo za poraz u jesenjem dijelu prvenstva i u tome smo i uspjeli. Sve u svemu, bila je to jedna kvalitetna utakmica, na kojoj je postignuto  šest  pogodaka i siguran sam da je publika uživala u onome što su obje ekipe pokazale na terenu, - kazao je trener Budućnosti, Siniša Obrenović.

Budućnost – Zadrugar 4:2 (2:1)

Stadion: Pilica

Gledalaca: 150

Sudija: Darko Radojčić (Bijeljina)

Strijelci: 1:0 Vasiljević u 25, 1:1 Vasić u 38, 2:1 Vasiljević u 43, 3:1 Lazarević u 56. (jedanaesterac),  4:1 Vasiljević u 64,  4:2 Mitrović u 86. (jedanaesterac)

Igrač utakmice: Dragan Vasiljević (Budućnost)

Budućnost: Stevanović, J.Kalajdžić, Milošević (od 66.Marjanović), Krezović, Marković, Bajić, Lukić, Pajić (od 70. Rakita), Vasiljević (od 70. Spasojević), Lazarević, R. Kalajdžić

Trener: Siniša Obrenović

Zadrugar: Filipović,C. Petrović, Kukarić, Govedarica, Simić, Prošić  (od 46. Đurić), Mitrović, Vasić, Pavlović, B.Petrović  (od 46. D.Petrović), G.Petrović