XS
SM
MD
LG

Guber se kući vratio sa tri boda

Srebrenički Guber se, nakon četiri kola bez pobjede, sa gostovanja u Bogutovom Selu vratio sa tri boda.

Mladost je došla do vođstva već nakon deset minuta igre. Nakon loše procjene golmana  Babića i istrčavanja, Marinković je  lako zatresao mrežu gostiju. Samo šest minuta kasnije, poslije odličnog prodora kapitena Jašarevića, na pravom mjestu se nalazi Jevtić i lagano posprema loptu u mrežu domaćeg golmana, i time postavlja rezultat prvog poluvremena. Sve do 77. minuta na terenu nije bilo izglednijih prilika, a onda je Guber došao do vođstva, kada je nakon centaršuta sa desne strane, Fehratović loptu glavom spustio Jevtiću, koji je još jednom bio precizan za 1:2. Nakon dobro organizovanog napada u 83. minutu, lopta dolazi do Fehratovića koji je rutinski savladao Đokića i postavio konačni rezultat utakmice, Mladost – Guber 1:3.

- Iako je ekipa Mladosti veoma kvalitetan protivnik uspjeli smo da dođemo do željenih bodova. Domaćin je poveo na samom početku utakmice, ali nas to nije demoralisalo. Brzo smo izjednačili i tako otišli i na odmor. U drugom poluvremenu igralo se na sredini terena i mi smo diktirali tempo, što nam se isplatilo u 77. minutu, kada smo došli do vođstva. Nakon toga smo igrali pametno, čuvali loptu, uz kratke pasove, što nam je stvorilo šansu koju je iskoristio Fehratović, kada je izašao sam na gol i osigurao nam tri boda. Moram da se zahvalim svojoj ekipi   na borbenosti koju su pokazali, a  domaćinu na fer i korektnoj igri, - kazao je Milan Jevtić, dvostruki strijelac za  Guber.

Mladost – Guber  1:3 (1:1)

Stadion: Pero Mićanović

Gledalaca: 60

Sudija: Stefan Maletić (Bijeljina)

Strijelci: 1:0 M.Marinković u 11, 1:1 Jevtić u 16, 1:2 Jevtić u 77, 1:3 Fehratović u 83.

Žuti kartoni: I.Marinković, M.Marinković (Mladost), Ćirković, Jašarević (Guber)

Igrač utakmice: Milan Jevtić (Guber)

Mladost: Đokić, Simić, Grujičić, Stevanović, Jovanović (od 61. Gajić), M.Marinković, Bogdanović, I.Marinković, Terzić, Božić, Cvijić.

Guber: Babić, Jašarević, Mulamustafić, Milošević, Pavlović (od 83. Cibralić), Fehratović (od 90. Nalić), Avdić (od 74. Selimović), Osmanović, Jevtić, Marković, Ćirković.

Trener: Drago Radović