XS
SM
MD
LG

Pretpjetlići "Gubera" osvojili Ljuboviju

Polaznici srebreničke Škole fudbala „Guber“, fudbaleri rođeni 2009. i 2010. godine,  osvojili su prvo mjesto na tradicionalnom Božićnom turniru, koji je od 26.12.2017. do 7.1.2018. održan u Sportskoj dvorani u  Ljuboviji.

Škola fudbala "Guber", pobjednička ekipa na Božićnom turniru u Ljuboviji

- U kategoriji pretpjetlića takmičilo se devet timova iz Srbije i Republike Srpske. Na putu do finala pobijedili smo ekipe "Sportakusa" iz Vrhpolja, i  "Barselone" i "Reala" iz Ljubovije. Finalna utakmica  sa "Sportakusom" iz Vrhpolja  bila je napeta i neizvjesna do samog kraja. Ipak, naša želja za pobjedom je dala rezultat, tako da smo odličnog protivnika  savladali rezultatom 6:5 i sasvim zasluženo došli na pobjedničko postolje. Dječaci su još jednom pokazali da trud, rad i kvalitetni treninzi daju dobre rezultate. Ono što je sigurno je da „Guber“ u budućnosti  neće morati da brine za igrački kadar, jer među najmlađim fudbalerima stasavaju odlični igrači, - kazao je Slaviša Ćirković, trener pretpjetlića iz Srebrenice.

Pobjednička  ekipa, koju trenira Slaviša Ćirković, prvotimac Gubera,  bila je u sastavu: Matija Blagojević, Mihajlo Andrić, Njegoš Lazarević, Ognjen Marković, Matija Bojić i Stefan Vasić

Škola fudbala "Guber", pobjednička ekipa na Božićnom turniru u Ljuboviji