XS
SM
MD
LG

Srbija Malme ne gubi

 

 

Danas je ekipa KSF Srbije - Malme igrala derbi kola protiv Velinge FF. Cilje je bio  da pokuša da osvoji tri boda i time nastavi seriju bez poraza u svim fudbalskim ligama Švedske.

Velinge uspeva šutem izvan šesnaest metara da već u 15. minutu povede sa 1:0 . Međutim ekipa Srbije  uspeva brzo da se vrati i da postigne gol za izjednačenje 1:1 . Tada  počinje da igra svoiju  igru da bi 10 minuta pre kraja prvog poluvremena Srbija povela sa 1:2.

U drugom poluvremenu Velinge počinje sa dugim loptama, da preskace  srednji red, što rezultira time da postižu gol i dođu do  izjednacenja 2:2. 

Trener Vlada Kostic vrsi par izmena da bi u 88 minutu Damir Bislimi uspeo da postigne svoj driugoi  pogodak na utakmici i dovede Srbiju u vođstvo 2:3

Ekipa lagano privodi utakmicu kraju i odnosi vrlo bitnu pobedu u današnjem derbiju i ostaje i dalje prva na tebeli i ekipa bez poraza.

Strelci za Srbiju su bili Damir Bislim 2 gola i Jonatan Ruben jedan pogodak.

Predsednik kluba Dalibor Mihajlovic je zadovoljan na kraju sa borbenošću svoje ekipe i nada se da će tako da ostane do kraja i da budu neoraženi  ove godine i ostanu na vrhu tabele. Ostalo je jos 5 kola do kraja i svaka pobeda je bitna.

Srbija Malme