XS
SM
MD
LG

O nama


Prije četiri  godine počeo ja  sa radom portal www.sportbal.net. Cilj nam  je bio, a i sada je  afirmacija sporta, sportista, trenera, sportskih radnika, klubova na prostoru Republike Srpske i Bosne i Hercegovine. Nismo zapostavili ni region, ali ni Evropu i Svijet.

Od prve objavljene vijesti, ispunjavali smo zacrtani plan. Godinu dana samo radili pod imenom www.sportbal.net i imali svoj prepoznatljivi grafički izgled. Postali smo, za kratko vrijeme, čitan i ugledan portal! Nismo išli  za senzacijama, da bi dobili na čitanosti. Objavljivali smo sigurne i provjerene vijesti. Tako je i danas.

Ono što nas posebno raduje je činjenica da smo omogućili jednoj plejadi mladih i talentovanih novinara da stasavaju zajedno sa portalom. Još uvijek su tu, sada u www.sportdc.net, ali su  oni sada  nosioci posla i uređivanja portala.

Nakon godinu dana rada www.sportbal.net odlučili smo se za novo ime! Došao je www.sportdc.net. Stigla  je i nova vizuelizacija sajta, novi izgled, jer smo željeli biti brži, bolji, kvaliteniji i dostupniji. Postali smo sinonim za preciznu, tačnu i brzu sportsku vijest!

Sajt SportDC danas je sportski internet portal koji promoviše sport u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini putem savremenih informatičkih tehnologija. Internet  je postao široko zastupljen i  sa povećanjem broja korisnika raste i broj sajtova. Mali broj sajtova se  ipak bavi  domaćim sportom, i takmičenjima.

SportDC je zato  savremena Intrenet riznica svih sportskih događaja održanih u RS i BiH. Na jednom mjestu posjetioci mogu pogledati najnovije rezultate iz svih sportova koji su  praćeni, tabele, statistiku, timove, uporedne tabele i ostalo. Ideja nam je da svaki posetilac sajta bude i urednik sajta. U saradnji sa velikim brojem sportskih klubova  možemo Vam obezbijediti uvek blagovremene i tačne rezultate.

Sportdc.net je portal na kojem ćete naći sve što Vas interesuje, jer mi smo aktuelni, brzi, provjereni….Ako kod nas nije objavljeno, nije se ni desilo!
 

OBLAST

Odlučili smo se da pratimo uglavnom domaća takmičenja i na taj način promovišemo domaći sport a i pokrivamo prazninu na međunarodnoj sceni i Internetu gde naši sportovi i takmičenja nisu zastupljeni ili su slabo zastupljeni.

ARHIVA

Sajt je zamišljen kao jedna velika arhiva sportskih rezultata. Potrudićemo se da sakupimo što više rezultata sa utakmica koje su odigrane prethodnih godina i decenija i tako zaokružimo jedan sportski period koji je protekao, a u potpunosti se okrećemo onom što predstoji i od sad pa na dalje kreiramo jednu veliku bazu podataka. Ukoliko posjedujete neku  informacija o predhodnim takmičenjima javite nam se da bi ostvarili saradnju.

SARADNICI

Da bi pokrili što veći broj takmičenja, ideja nam je da u rad sajta uključimo što veći broj ljudi. Ukoliko ste zaljubljenik u sport i pratite neko takmičenje, do koga mi ne možemo nikako da dođemo, postanite naš saradnik. Tako ćete pomoći nama, a i velikom broju posjetioca da uvijek imaju svježe i precizne sportske informacije. Na taj način postajete jedan od naših saradnika i imate pravo na sve ostale usluge koje pružamo.

STATISTIKA

Sa velikim brojem rezultata i tabelama u bazi podataka, sportski statističari i novinari će moći uvijek da pronađu informacije koje ih zanimaju, da pogledaju uporedne rezultate, tabele ili da čak i sami generišu neku svoju statistiku.

UŽIVO REZULTATI

Omogućićemo posetiocima našeg sajta da uživo prate rezultate utakmica koje se odigravaju ili preko sajta ili preko mobilnih telefona. Preko naših saradnika koji će biti prisutni na određenim utakmicama i primjenom savremenih tehnologija omogućićemo Vam da i Vi pratite ta takmičenja.

SAJT

Sajt je urađen u skladu sa najsavremenijom tehnikom za izradu Web sajtova. Organizovan je oko velike baze podataka koja sadrži sve podatke koji se prikazuju na sajtu. Zbog velikog broja rezultata i broja korisnika baza je dodatno optimizovana i zaštićena kako bi podaci uvek bili dostupni našim posetiocima. Sajt je u potpunosti dinamičan, tako da naši posetioci sami kreiraju njegov sadržaj.
 

SVE SPORTSKE INFORMACIJE NA JEDNOM MJESTU – SportDC.net