XS
SM
MD
LG

9 : 0
Poluvreme
3 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Lokosice upisale trijumf protiv Modriče za kraj sezone

31.05.2021 D. Vuksanović

ŽFK Lokomotiva Brčko

Fudbalerke Lokomotive iz Brčkog nakon trijumfa u Donjem Vakufu, završile su sezonu u Premijer ženskoj ligi Bosne i Hercegovine na najbolji mogući pošto su u posljednjoj utakmici na domaćem terenu pobjedile ekipu Modriču ubjedljivim rezultatom 9:0 i tako ovogodišnji sezonu zatvorile pobjedom.

Početak utakmice protekao je u jednom mirnom tempu, gdje su Lokosice pokušavale kratkim pasovima i lijepim izgrađenim akcijama da dođu do gola Modriče. Prvu pravu priliku imale su u 10. minutu kada je Vujadin pokušala dobrim udarcem nakon povratne lopte Dabić, ali je to odbranila Begović.

U 20. viđen je prvi pogodak, nakon što je pogodak postigla Smiljanić i to je bilo 1:0. U narednih deset minuta, još dva puta se tresla mreža Modriče. Prvo je Smiljanić pogodila u 25. minutu, a četiri minuta kasnije to je napravila Vujadin, te postigla svoj prvi pogodak na utakmici za 3:0, a to je bio i konačan rezultat prvog poluvremena.

U nastavku, naravno bilo je pitanje samo kojim će se rezultatom završiti ova utakmica. Samo što je počeo drugi dio, kapitenka domaćeg tima, Marija Damjanović pogađa mrežu za 4:0. To nije bilo sve od napadačice Lokomotive. Očigledno je bila veoma raspoložena na ovoj utakmici, pa se u listu strijelaca upisala u 56. i 58 minutu, za svoj treći het-trik ove sezone, i tada je već bilo 6:0. Do kraja meča, dva puta je još pogodila Vujadin i jednom Smiljanić za konačnih 9:0. Sve tri igračice ovu utakmicu i sezonu završile su sa het-trikom. Ono što je sjajno, Lokomotiva ima tri igračice u top 10 strijelaca na kraju sezone.

Marija Damjanović je upisala 20 pogodaka, Slađana Smiljanić je dodala 13, a Nikolina Vujadin 12 golova na kraju ove sezone u Premijer ženskoj ligi Bosne i Hercegovine. Lokomotiva je sezonu završila na petom mjestu sa 29 osvojenih bodova. U 21 odigranom meču upisala devet pobjeda, dva puta je remizirala i zabilježila deset poraza.

ŽFK Lokomotiva Brčko - ŽFK Modriča 9:0 (3:0).
Stadion: Lokomotiva.
Gledalaca: 50.
Glavni sudija: Tanja Račić (Banja Luka).
Pomoćnici: Tamara Došen (Prijedor), Jovanka Višekruna (Banja Luka).

Lokomotiva: Vasić, Džanić (od 74. Brodlić), Vidović (od 46. Ilić), Vasić (od 46. Gavrić), Trujić, Vujadin, Smiljanić, Malinović, Crnobrnja, Damjanović, Dabić (od 46. Mešanović).

Trener: Milorad Ilišković.

Modriča: Begović, Turudija, Brković, Stokić, Efendić (od 75. Hadžić), Mulalić, Kovačević, Pandžić, Lepanović, Hamzić, Lazić.

Trener: Drago Svitlica. 

Ženski fudbal Ženski fudbal Premijer liga BiH Lokomotiva Modriča
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača