XS
SM
MD
LG

Velika šteta za Đerea: Laslo izgubio dobijen meč

Foto: ATP Tour

Aleksandra Krunić eliminisana je u drugom kolu Rolan Garosa. Ona je nakon epske borbe poražena od Tsurenko sa 2-1.

Aleksandra je fenomenalno otvorila meč. Povela je sa 4-1 i imala je servis. Ipak, Tsurenko se vratila ali je Aleksandra kod 5-4 servirala za set. No ipak je izgubila serivs. Potom je napravila brejk te je novi servis za set iskoristila i dobila je prvi set sa 7-5.

Aleksandra je sjajno otvorila i drugi set. Napravila je rani brejk i povela je sa 2-0. No ubrzo je izgubila prednost brejka i Tsurenko je došla do 2-2. Potom su i jedna i druga bile sigurne na svom servisu. Tako je bilo sve do 12. gema kada Tsurenko pravi brejk i dobija set sa 7-5.

Aleksandra je djelovala izgubljeno u trećem setu. Tsurenko je povela sa 4-1 i imala je 0-30 na servis Aleksandre. Ipak, Aleksandra je napravila fenomenalan preokret i povela je sa 6-5. Imala je i servis za meč ali ga nije iskoristila pa je meč bio prekinut radi mraka. Danas je Aleksandra počela sjajno i odma napravila brejk. Međutim, novi servis za meč nije iskoristila. Imala je ponovo brejk prednosti pa je i njega prokockala. Nakon toga uslijedila je kazna i u 20. gemu trećeg seta Tsurenko slama otpor Aleksandre te sa 11-9 dobija odlučujući set.