XS
SM
MD
LG
12.03.2020 Nezavisne novine

Nole i tim napustili Ameriku

Poslije informacije, doduše još nezvanične, da bi sva teniska takmičenja u narednih mjesec i po dana širom svijeta, i u muškoj i u ženskoj konkurenciji, mogla bi da budu otkazana zbog virusa korona, srpski teniser Novak Đoković napustio SAD.

Đoković je trebalo da nastupi na Mastersu u Indijan Velsu, a zatim i Majamiju, ali kako su oba otkazana, a pominje se otkazivanje sezone na mjesec dana, riješio je da se vrati u Evropu.

On i njegov tim su uhvatili posljednji let za stari kontinent kako je naveo izvjesni Marko Panići koji je sa Noletovim timom u avionu i koji je podijelio sliku na instagramu. Inače, predsjednik SAD Donald Tramp je zabranio ljudima iz Evrope da uđu na tlo Amerike.

Đoković je inače prije nekoliko dana bio na meču Los Anđeles Klipersa gdje se slikao sa srpskom starletom inače suprugom NBA igrača.

Podsjetimo, Novak Đoković se našao na udaru francuskih medija oko toga što se ne oglašava u vezi virusa korona. Novinar se pita zašto se Novak Đoković nije upustio u raspravu i doveo u pitanje odluku o otkazivanju Indijan Velsa.

Novinar takođe podsjeća i da Novaku nije bilo strano da digne glas za prava tenisera kada je na dnevnom redu bilo pitanje nagradnih fondova, što je upotpunilo skandalozne rečenice koje je napisao u svom tekstu.