XS
SM
MD
LG

Ana Gajić i Katarina Popović "princeze" i naredne sezone

Odbojkašice Bimal Jedinstva Katarina Popović i Ana Gajić produžile su vjernost najtrofejnijem klubu u BiH, stavivši danas u klupskim prostorijama paraf na ugovore i za narednu sezonu. 

Ana Gajić i Katarina Popović nastavljaju saradnju sa Bimal Jedinstvom

"Brčanske princeze" svake godine imaju najveće ambicije u svim domaćim takmičenjima, MEVZA ligi, ali i evropskim takmičenjima u kojima nastupaju, pa šef struke Smail Pezerović želi da sačuva okosnicu tima iz ove sezone.

Upravo su ove dvije igračice činile kostur tima i bile jedne od najzaslužnijih da osvoje treće mjesto u MEVZA ligi. 

Srednji bloker Ana Gajić, bila je najbolja sportiskinja Brčko Distrikta za prošlu godinu, a samo dvije godine ranije pripala joj je nagrada najbolji sportista Republike Srpske, pa njen opstanak u Bimal Jedinstvu mogu okarakterisati kao veliki benefit u sezoni koja je pred nama.

Katarina Popović jedna je od glavnih šrafova u svim defanzivnim taktičkim zamislima stručnog štaba. Njena velika prednost je polivalentnost, jer podjednako dobro može odgovoriti i na poziciji primača servisa i libera. 

Podsjećamo, obje igračice imale su sličan, skoro pa identičan sportski put, od matičnog kluba ŽOK "Gacko" do Bimal Jedinstva gdje su osvojile, u domaćim okvirima sve što se osvojiti može.

Takođe, dugo godina nastupale su za nacionalni tim BiH. 


Maglić : Kakanj 78
Modriča : Bosna (Kalesija)
Borac m:tel : Ljubinje
Jedinstvo : Domaljevac
Mladost : Bosna (Sarajevo)
Tabela
Poz Tim UT PB PR BOD
1 Domaljevac 3 3 0 9
2 Bosna (Kalesija) 3 3 0 9
3 Mladost 3 3 0 9
4 Jedinstvo 3 2 1 6
5 Bosna (Sarajevo) 3 1 2 4
6 Ljubinje 3 1 2 4
7 Borac m:tel 3 1 2 2
8 Modriča 3 1 2 2
9 Kakanj 78 3 0 3 0
10 Maglić 3 0 3 0