XS
SM
MD
LG

Dominik Tim pobjednik Adria Tura u Beogradu

Foto: Esentially Sports

Dominik Tim pobjednik je Adria Tura, koji se u protekla dva dana igrao u teniskom centru ''Novak'' na Dorćolu. On je u finalu savladao Filipa Krajinovića sa 2-1 u setovima.

U prva dva gema obojica su bili sigurni na svojim servisima. U trećem gemu Tim je imao 40-15. Međutim, Filip je došao do brejk lopte. Ipak, Austrijanac je odservirao as i došao do 2-1. Do kraja prvog seta serveri nisu imali problema pa se na kraju otišlo u taj brejk. U taj brejku bekhend je presudio. Filip je napravio tri greške iz bekhenda, Timov je funkcionisao perfektno i na kraju je sa 7-2 dobio taj brejk.

U prvom gemu drugog seta, Filip se suočio sa brejk loptom. eđutim, sjajno je napao Tima i došao je do gema. Potom su obojica uzeli po gem na svom servisu. U četvrtom gemu, Krajinović je došao do dvije brejk lopte. Prvu je Tim spasio ali drugu je Filip iskoristio i poveo je sa 3-1. Filip je servirao za sed ali se unervozio što je Tim iskoristio i vratio brejk. U narednom gemu Tim je bio nekarakteristično nervozan. Pravio je greške u igri, napravio dvije dvostruke, pa je Filip sa 4-2 dobio drugi set.

Na početku trećeg seta obojica su uzeli po gem na svom servisu. No, u trećem gemu Filip je potpuno pao. Unervozio se, pravio greške i žurio a sve to Tim je znao kazniti. Napravio je brejk i poveo je sa 2-1. U narednom gemu, Dominik je potvrdio brejk i poveo sa 3-1. Filip je smanjio na 3-2 ali to je bilo sve. Tim je sa nulom osvojio svoj servis gem te je sa 4-2 dobio odlučujući set.

Tim je dobio sva četiri meča na turniru i na kraju je došao do trofeja.