XS
SM
MD
LG

Fantazi: Poznati parovi prvog kola, šta sa Sitijem i Junajtedom ?

Izašao je raspored za prvo kolo Premijer lige. U prvom kolu vjerovatno najzanimljiviji duel jeste između Liverpula i lidsa. Meč će se igrati u subotu 12. septembra, baš kao još i pet mečeva. Pored tih mečeva, dva se igraju i u ponedeljak 14. septembra.

Imamo i dva odgođena meča. Zbog obaveza Sitija i Junajteda u Evropi, odgođeni su mečevi Siti vs Aston Vila i Barnli vs Junajted. Za sve koji igraju Fantazi, ovo su loše vijesti jer mnogo bitnih igrača neće imati meč prvog kola.

Sada je pravo pitanje šta raditi ? Jednostavno, igrače poput De Brujena, Sterlinga, Brune, Rašforda morate iamti. Ne sve naravno ali bar jednog od njih. E sada kada nemaju meč prvog kola, situacija je teža.

Jedan način jeste taj da ih ne ubacite ali da sebi ostavite opciju da jednim transferom možete doći do željenog igrača a da pri tome ne gubite baš previše. To donekle jeste dobra opcija ali tako možda nepotrebno pucate transfer.

Svakako nije pametno ni ići u krajnost i staviti mnogo igrača iz Junajteda i Sitija. Dugoročno se možda može isplatiti ali ste u startu u minusu. A i prilična je kocka i na duge staze ako odigrate na taj način.

Najbolja opcija je ta da stavite De Brujnea. Prosto njega imati morate. Da nema prvo kolo ali se možete ''pokriti'' sa klupom i sa nekim jeftinim igračem na jedno kolo a onda od drugog imate igrača u timu koji će vam donijeti 200+ trenera.

A za Brunu je možda bolje sačekati. Svakako nisam za to da stavljate odmah i njega i De Brujnea i da igrate bez dva igrača prvo kolo. I sa klupom to je dosta teško pokriti. jedino ako uspijete pogoditi sa odbranom. U tom slučaju bi se isplatilo. 

Idealno rešenje sa kojim ću vjerovatno ja ići je to da će mi KDB u startu biti u timu a da ću čuvati transfere da negdje u trećem kolu ubacim Brunu. Ako vidim da u drugom ne uradi ništa, onda ću čekati još sa tim potezom.

 I za kraj jedna napomena. Fantazi liga je napravljena i ulazak je potpuno besplatan. Ukoliko želite igrati sa nama, kod lige je 7kiiex.