XS
SM
MD
LG

Muke na startu za Sanderlend, odličan start ''Tigrova''

Foto: Sunderland

Počela je i treća liga Engleske odnosno Liga 1. Već na startu, nove muke za Sanderlend.

Sanderlend je dočekao ekipu Bristol Roversa. Već u petom minutu, lendi iz penala dovodi goste u vodstvo. Do kraja prvog poluvremena nije bilo promjene rezultata. U nastavku susreta, Sanderlend je igrao sjajno. Stvarali su prilike ali nisu mogli do gola. Ipak, Kris Megvajer u 82. minuti donosi izjednačenje svom timu. Do kraja susreta nije bilo promjene rezultata ali je Dobson kod domaćih ''pocrvenio''.

Dobar start u trećem rangu imao je Hal. Tim koji je prošle sezone ispao iz Čempionšipa savladao je ekipu Džilingema u gostima sa 2-0. Strijelci su bili Luis-Poter i Džoš Magenis.

U jednom od derbija prvog kola, Portsmut i Šruzburi odigrali su ''samo'' 0-0. Akrington je golovima Čarlsa i Uvakvea savladao Piterboro sa 2-0. Golom Džipkuta, Plimut je savladao Blekpul sa 1-0.

Čarlton je dobro počeo sezonu. Oni su savladali u gostima Kru sa 2-0 a strijelci su bili Dauti i Vašington. Flitvud Džoija Bartona, savladao je Barton sa 2-1. Kemps je doveo svoj tim u vodstvo dok je Brejford gostima donio izjednačenje. Sva tri boda Flitvudu, donio je Pedi Meden pogotkom za 2-1.

U ostalim susretima, Svindon je savladao Ročdejl sa 3-1. Donkaster i Milton Kejs odigrali su 1-1 dok su Nortempton i Vimbldon odigrali 2-2.