XS
SM
MD
LG

FA kup: Vigan ispao od šestoligaša, Krauli prošao u drami sa 11 golova

Foto: DNA India

Fudbaleri Vigana nastavljaju sa užasnom sezonom. Nakon što su loše ušli u sezonu u Ligi 1, sada su ispali i iz FA kupa. U prvoj rundi eliminisao ih je šestoligaš Čorli nakon produžetka.

Meč je počeo sjajno za Vigan jer su golovima Garnera i Džejmsa poveli sa 2-0. No, pokazalo se da je 2-0 najopasniji rezultat jer su gosti preko Njuvlija i Kardvela došli do izjednačenja u drugom poluvremenu. Na startu produžetka, Hol je pogodio za prolaz Čorlija.

Nevjerovatan meč odigrali su Torki i Krauli. Domaći su poveli sa 2-0 preko Nimejna i Vajtfilda. Nikols je smanjio na 2-1 da bi Voters u 14. minuti nadoknade pogodio za 2-2. U 19. minuti nadoknade, Umera pogađa za 3-2. Ipak, dvije minute kasnije Tarnklif pogađa za 3-3 i donosi produžetke Krauliju. Golovima Hola iz penala, domaći su poveli sa 5-3. Nikols je smanjio na 5-4 a isti igrač je u 113. minuti pogodio za 5-5. U 118. minuti, Nejdesan je pogodio za 6-5 i prolaz Kraulija.

U ostalim utakmicama postignuti su sledeći rezultati. Milton Kejns Donsi savladali su Istaljt sa 1-0 a istim rezultatom Morkamb je savladao Maldona a Barnet Bartona. Blekpul je savladao Istburn sa 3-0. Oldem je sa 3-2 savladao Hemptona a Solihul istim rezultatom Skantorpa.