XS
SM
MD
LG

“Zašto je Džaja nacionale poseban i neponovljiv” obilazi region

Dragan Džajić

Priča našeg kolumniste Tome Marića o Draganu Džajiću, koji je na ponos sportske Srbije i Republike Srpske uvršen među najbolje fudbalere planete svih vremena ekskluzivno objavljena na portalu sportdc.net imala je veliki odjek u cijelom regionu. 
Prenijeli su je sajtovi i u Republici Srpskoj i u Srbiji, koji imaju regionalni karakter, a u dijelovi citirale i radio stanice. Uskoro će se ta priča “Zašto je Džaja nacionale poseban i neponovljiv” sportadc.net naći i na portalima u Italiji i Francuskoj. To je veliko priznanje i našem sajtu koji je već stigao do milion i 300.000 posjeta na stranicama, koje govore o njegovom uticaju, ekskluzivnosti i sveobuhvatnosti.


Redakcija sportdc.net istovremeno, čestita Draganu Džajiću na velikom uspjehu koji Republika Srpska doživljava i kao svoj veliki trijumf, obzirom da je Dragan Džajić često znao da kaže: “Verujem u Republiku Srpsku kao što i ona veruje u mene!”
Dobitnik je najvećih društvenih i sportskih priznanja u Republici Srpsko: Zlatne povelje “Miljan Miljanić”, Zlatnu plaketu “Glasa Srpske”, Zlatni “List kestena” Grada Banjaluka, Zlatnu plaketu Fudbalskog saveza Republike Srpske… “Džaja nacionale” ostaje za sva vremena!

Dragan Džajić u dresu reprezentacije Jugoslavije