XS
SM
MD
LG

Fantazi: Pregled 11. kola

Moji bodovi u 11. kolu

Iza nas je 11. kolo Premijer lige pa je red da se osvrnemo na dešavanja u Fantaziju.

Ja sam imao 76 bodova što je u normalnim kolima sjajno. Ali kada je prosjek bodova 62 to i nije toliki bum. Ali dobro, treće vezano dobro kolo i treće kolo imam napredak što je bitno. Napredovao sa nekih 200 hiljada mjesta i sad sam među milion i 666 hiljada.

Odbrana nije donijela ništa ali bukvalno. Doduše i bio sam toga svjestan u slučaju Lamptija i Beljerina a nadao sam se da će Čelsi imati CS. Čilvel je lako mogao imati asistencije ali prosto Žiru i Venrer nisu pogađali.

Vezni red odličan. De Brujne kapiten donio 14 bodova a naravno duplirano je to 28 bodova. Takođe 14 bodova je donio i Salah što iz moje perspektive i nije bilo dobro. Medison je imao asistenciju kao i Vord Praus. Souček je dao gol tako da su me svi veznjaci ispoštovali. Napadači su takođe donijeli bodove. Verner asistencija a Kalvert gol. Mada, Verner je baš premalo donio s obzirom da je imao dvije fantastične šanse.

Što se nekih ranih planova tiče, razmišljam čak da ne radim izmjene za sada i da onda vratim Griliša u 13. kolu. Takođe, razmišljam na koji način da dođem do Kejna ili Sona. Ali ima još do starta kola pa ćemo vidjeti.

BITNE NAPOMENE

-Vratio se Ings, dao gol iz penala i dobio tri boda bonusa.

-Son i Kejn nastavili briljirati kao tandem. Teško je igrati bez bar jednog.

-Zaha se oporavio od Korone i domah je briljirao protiv Vest Broma.

-Mitrović opet bio na klupi a sada nije ni ušao u igru.

-Lakazet protiv Totenhema igrao faktički neku desetku. Koliko god Arsenal bio blijed, Laka bi mogao biti top opcija ako bi u kontinuitetu igrao na ovoj poziciji.

Sport DC liga

Prvi u ligi je Pero Starčević. Njegova ekipa ''RIBLJA ČORBA'' ima 760 bodova. Nemanja Đurić je drugi sa 750 bodova dok je treći Mladen Gnjatović sa 748 bodova. Ja sam trenutno 165.  u ligi sa 617 bodova. 

Tabela lige

Pero Starčević je i prvi u mjesecu sa 104 boda u ovom kolu i to bez korištenja čupova. Imao je i Kejna i Sona, Salaha, Matipa i Zahu. Od Sitijevaca opet nije ništa dobio a imao je fantastično kolo.

Ekipa Pere Starčevića, lidera lige, u 11. kolu