XS
SM
MD
LG

Fantazi: Pregled 17. kola

Moji bodovi u ovom kolu.

Iza nas je 17. kolo Premijer lige. Samim tim, red je da se osvrnemo i na dešavanja kada je Fantazi u pitanju.

Ja sam u ovom kolu sakpuio 71 bod i mogu biti zadovoljan. Išao sam -4 tako da je to faktički 67 bodova. Napredovao sam nekih 67 hiljada mjesta. A sve to sa promašenim kapitenom jer sam kapitensku traku dao Salahu.

Iako sam pisao da ću ubaciti Marija, ubacio sam odmah Robertsona radi 19. kola. Jeste Mari bio bolji u ovom kolu ali ukupno će to doći na svoje i biće Robo dobra opcija. Izbacio sam i  De Brujnea te sam ubacio Medisona. Medison je dao gol i donio bons ali je KDB odigrao konačno pravo kolo tako da ni to nije veselo ispalo.

Meni su ovo kolo izvukli momci iz Vest Hema. Souček gol i dva bonusa a Kresvel CS, asistencija i tri boda bonusa. Njih dvojica su mi donijeli 23 boda pa sam tako neutralisao promašaj sa kapitenom. U odbrani sem Kresvela niko nije donio bodove ali negdje i očekivano za Dalasa i Martineza.

Kejn je donio 12 bodova jer je imao gol, asistenciju i tri boda bonusa. Takođe, dvocifreni su bili i Medison sa golom i dva boda bonusa kao i Bruno sa golom i tri boda bonusa. Vord-Praus je donio bodove jer je asistirao. 

E sad kod mene već kreću proračuni za 19. kolo. Moram ubaciti nekog iz Sitija i rezervnog golmana. Moraću uraditi tri transfera sigurno a možda i četiri. Neki plan je da dva radim u 18. a dva u 19. te da idem po -4. Palim Fri Hit u sledećem kolu ali mimo njega planiram neke izmjene kao priprema za 19. kolo gdje palim Benč Bust. Prosto kontam da mi je bolje podijeliti minus na dva kola nego da u jednom idem -8 ili čak -12. Dobra stvar je što imam dva miliona u banci pa to sada mogu iskoristiti a dobro je što bi i Strujk trebao biti starter. Jete da imam Dalasa ali prosto Lids ima dobro duplo kolo a Strujk je jeftin i vrijedi se kockati. Nažalost, ostaće mi Bruster iako bih ga se rado riješio ali neka bar odigra obje u duplom kolu i od njega dosta.

NAPOMENE

-Arsenal je vezao dva CS. Pošto će vas većina paliti Fri Hit u narednom kolu, Pablo Mari je idealna opcija jer trenutno košta 4,4m a sa njim odbrana djeluje odlično. Ako imate prostora, možete probati i sa Tirnijem jer e ofanzivniji.

-Souček je postao ''must have'' igrač. Prosto ga moramo držati jer će on još golova dati. Odličan udarac ima a često se ubacuje naprijed iz drugog plana. Takođe, sjajan je i u skoku.

-Od Čelsija djeluje da trebamo dizati ruke trenutno jer su baš blijedi. Ako radite neki WC nemojte ih stavljati za sada.

-Liverpul izuzetno blijed što nam predstavlja problem za duplo kolo. Nisu dali gol preko 260 minuta što je najveća pauza otkako je Klop u klubu.

-Lakazet se sve više nameće kao opcija za napadača jer igra u sjajnoj formi i sa ogromnim samopouzdanjem.

-Sais se isplati kao defanzivac ali mu je trenutno mana što nema duplo 19. kolo. Dao je dva gola na poslednja tri meča a znamo da Vulvsi često i CS uhvate.

-Utakmice prvog kola biće nadoknađene u naredna dva kola. Barnli i junajted odigraće svoj meč u okviru 18. kola a Siti i Vila u okviru 19. kola.

To je to za ovaj put. Sada slijedi FA Kup a novo kolo igra se sredinom sledeće sedmice.