XS
SM
MD
LG

Kiksevi lidera, novi trijumf Boltona

Foto: Efl.com

U Ligi 2 odigrano je 35. kolo. Lideri su kiksali pa je na vrhu sada opšta gužva.

Bolton je nastavio sa fantastičnm rezultatima. Ekipa Jana Iveta savladala je Kembridž sa 2-1. Golovima Dojla i Šarčevića, Bolton je vodio 2-0. Nojl je dao gol u drugom poluvremenu ali gosti nisu uspjeli doći do boda.

Mensfild je sa 3-1 savladao lidera na tabeli, ekipu Čeltenama. Čeltenam je poveo golom Smita u 51. minuti. Međutim, sa dva gola Boverija i golom Rida, domaći su došli do preokreta. Forest Grin i Morkamb odigrali su 2-2 u jednom od derbija kola. Domaći su poveli golom Kolinsa da bi Stokton pogodio za 1-1. U nastavku, Met je donio novu prednost domaćima ali je Mendeš-Gomeš pogodio za 2-2.

Njuport se nakon nekoliko kola vratio u plej of zonu. Golom Kuka Bradford je poveo u Vlesu. Međutim, Dolen je donio izjednačenje Njuportu. U šestoj minuti nadoknade, Dolen iz penala pogađa za 2-1 i pobjedu svoje ekipe.

Čeltenam je lider sa 59 bodova dok Kembridž i Forest Grin imaju po 58. Potom slijedi Morkamb sa 57 bodova, Tranmer ima 56 a Njuport i Bolotn po 54. Osmi je Eksizet koji ima samo šest bodova manje od lidera što dovoljno govori kakva nas drama čeka do kraja.

Na dnu je Sautend sa 29 te Grimzbi sa 25 bodova.