XS
SM
MD
LG

Najava 39. kola Čempionšipa

Foto: Sky Sports

Nakon pauze radi reprezentacija, pred nama je novo kolo u Čempionšipu. Skoro cijelo 39. kolo igra se u petak a samo jedan meč u subotu.

Od 16h biće nekoliko zanimljivih mečeva. Jedan od interesantnijih biće duel između Bormuta i Midlzbroa. I jedni i drugi imaju šansu da igraju u plej ofu. Bormut ima 59 a Boro 56 bodova. Zanimljivo je da Bormut nikada nije izgubio kući od Midlzbroa. Imali su dosta kikseva u poslednje vrijeme i sada nemaju prava na kiks ako žele ući u plej of.

Lider na tabeli, ekipa Noriča, gostuje Prestonu. Preston ima dosta lošu sezonu i skoro je Aleksi Nili napustio klupu Prestona. Kad se sve sagleda, Norič je veliki favorit ali isto tako ovo bi mogao biti veoma kvalitetan meč sa dosta golova. U istom terminu, Votford dočekuje Šefild Venzdej i nemaju prava na kiks ako žele dirketan plasman u Premijer ligu.

Od 18:30h Barnsli dočekuje Reding. Biće ovo duel dva najugodnija iznenađenja ove sezone. Barnsli je trenutno peti i ima 64 boda dok je Reding šesti i ima 62 boda. Samim tim ovo će biti mnogo važan meč u borbi za plej of. Reding na poslednjih sedam utakmica nema poraz protiv Barnslija. Bod bi bio dobar za Paunovićevu ekipu a pobjedom bi napravili lavovski korak ka plej ofu.

Od 21h sastaju se Birmingem i Svonsi. Birmingem je 21. trenutno ali djeluje da je Li Bojer donio neku novu energiju. Svonsi sa druge strane je treći trenutno i bore se za direktan plasman u plej of. U ovom meču nemaju prava na kiks i moraju kako znaju dobiti. No, nije nerealno da bude i neriješeno.

U subotu od 13:30h Hadersfild dočekuje Brentford. Hadersfildu ovo nije toliko bitan meč dok je Brentfordu izuzetno bitan u borbi za direktnu promociju. Istini za volju već su daleko ali moraju uhvatiti dobru formu da im i plej of ne bi bio ugrožen. Miriše na meč sa dosta golova a vidjećemo da li će tako i biti.