XS
SM
MD
LG

Gol i dvije asistencije Mitrovića u ubjedljivom trijumfu Fulama

Foto: Fulham

Fudbaleri Fulama deklasirali su Blekburn u 16. kolu Čempionšipa. Ekipa Marka Silve slavila je na ''Ivud Parku'' sa nevjerovatnih 7-0.

Golom Kebana, gosti su poveli sa 1-0. Na 2-0 povisio je Aleksandar Mitrović. Potom je Van Hek dobio crveni kod Blekburna. U nastavku, potop domaćih. Na dvije asistencije Mitrovića, Hari Vilson postigao je dva gola. Do kraja susreta dva gola dao je mladi Munjiz Rodrigo a još jednom je pogodio i Kebano.

Fulam se pobjedom približio prvoplasiranom Bormutu s obzirom da su ''Trešnjice'' poražene na svom terenu od Prestona. Vajtmen je doveo goste u vodstvo, Biling pogodio za 1-1 a MekKen j postavio konačan rezultat.

Do tri bitna boda nakon debakla kod Fulama, došao je Vest Brom. Ekipa Valeriana Ismaela savladala je Hal sa 1-0 a strijelac jedinog gola bio je Grent. Istim rezultatom Milvol je savladao Reding golom Afobea. Inače, Veljko Paunović nije vodio Reding radi koronavirusa.

Jokanovićev Šefild vodio je golom Gibs-Vajta kod Notingema ali su domaći preko Grebena došli do boda u samoj završnici.

Prvi je Bormut sa 37 bodova, dva manje ima Fulam dok je treći Vest Brom sa 31 bodom. Na dnu su Barnsli sa 11, Hal sa devet te Derbi sa pet bodova.