XS
SM
MD
LG

Milorad Dodik će igrati za Igokeu

Igor Dodik

BANjALUKA – Košarkaški klub Igokea organizuje sjajan turnir povodom svog 50. rođendana. Pola vijeka postojanja obilježiće sjajnim mečevima a u Banjaluku i Laktaše dolaze veoma kvalitetne ekipe.

Tako će u grupi igrati CSKA, Igokea i Galatasaraj, dok su u drugoj grupi Partizan, Hapoel, Turk Telekom .

Mečevi će se igrati na otvorenom terenu Teniskog centra i u Laktašima. Turnir će otvoriti Igokea i CSKA 6.septembra a trajaće do 10. septembra kada je u 20 časova na programu finale.

Košarkaški klub Igokea osnovan je 23.jula 1973. godine kao Potkozarje a svoj uzlet je doživjela devedesetih godina prošlog vijeka. Igokea je bila i pobjednik ligaškog dijela ABA lige i učesnik je FIBA Lige šampiona.

- Okupili smo velikane košarke. Dolaze nam vrhunske ekipe i dio mečeva će se igrati na otvorenom terenu gdje se igrao turnir Srpska open. Naručili smo parket koji će da bude postavljen na terem. Što se tiče dolaska CSKA razgovarali smo sa Fibom i neće biti problema sa njihovim nastupom.

Biće napravljen teren kod teniskog centra gdje će mališani biti u prilici da se druže sa najvećim zvijezdama koje dolaze.

Tv Arena će da prenosi mečeve a najavljen je dolazak ekipa iz Rusije i Izraela. Dnevna karta će da bude 20 KM, a za sve mečeve je 100 KM a prodaja počinje 1. septembra - istakao je Igor Dodik, generalni menadžer Igokee.

Moguć dolazak Jokića, Dodik igra za veterane

U Košarkaškom klubu Igokea žele da okupe velikane na jednom mjestu tako da je bilo pregovora oko dolaska Andreja Kirilenka kao i Nikole Jokića -U kontaktu smo sa Jokićem on je još tu tako da ćemo vidjeti da li će doći. Što se tiče utakmice veterana Igokee u subotu 9. septembra vjerujem da će Milorad Dodik igrati za ekipu - istakao je Igor.