XS
SM
MD
LG

Partizan je kriv za sve, navodi se u saopštenju KK Crvena zvezda

Zvezda se oglasila posle ponoći:

- KK Crvena zvezda Meridianbet ogorčen je i osuđuje sva dešavanja tokom utakmice broj 2 finalne serije Superlige Srbije, ali i pokušaj iznošenja neistina od strane KK Partizan kasnim saopštenjem u kome se osim gomila laži navodi i “ da je dogovor bio da se utakmica nastavi u četvrtak“?

Po kojim propisima i propozicijama?

Pokušaj spinovanja, od saopštenja spikera da se utakmica nastavlja u četvrtak, preko zasipanja javnosti gomilom dezinformacija u trenucima kada se znalo da utakmica MORA DA SE NASTAVI VEČERAS uz pražnjenje tribina, imala su za nameru da se JASNA PRAVILA pretvore u PARTIZANOVA PRAVILA!

Nažalost, sve ono na šta smo ukazivali godinama, sve anomalije, sva vređanja počev od predsednika države, preko svih u KK Crvena zvezda,  predsednika kluba, članova njegove porodice, igrača,pa i njihove maloletne dece i trudnih supruga – postao je „folklor“ na utakmicama u kojima je KK Crvena zvezda Meridianbet nominalno gost u Beogradsskoj Areni.

Ovoga puta „neko“ se zaigrao u nameri da druga utakmica finala sa salvama uvreda i periodičnim incidentima koji su se pretvorili u nekontrolisan napad svim i svačim, bude priprema za treću utakmicu finala koja je trebalo u zagrejanoj atmosferi (u slučaju pobede KK Partizan) da se igra u subotu u hali Aleksandar Nikolić!

Kako bi sprečili bilo kakve spekulacije i laži KK Partizan iz „kasnog“ saopštenja, igrači KK Crvena zvezda Meridianbet NAPUSTILI SU TEREN zajedno sa sudijama, ne zbog verbalnog delikta i vređanja supruge predsednika KK Crvena zvezda, već zato što su bili zasuti gomilom predmeta koji su ubačeni u teren i ka njima, počev od upaljača, flašica sa vodom, šrafova, pljuvanja… I to nije bila njihova samostalna odluka – JER SE PRAVILA ZNAJU! Sve ostalo je NEISTINA ali i stavljanje mete na čelo pojedinim ljudima, kako bi se prekrila nečija nesposobnost i javašluk!

Nažalost, ovo je samo kulminacija svega što se događa u poslednjih nekoliko godina, na prvom mestu licemerja u kome se izjednačavamo sa KK Partizan, iako su sve utakmice u organizaciji KK Crvena zvezda u ABA i Superligi Srbije bile organizovane bez ikakvih incidenata! Osim pete u finalu plej ofa ABA lige, kada nam je hala ispražnjena!

Nažalost „druge“ organizovane od „drugih“ nisu!

Prvi tim KK Crvena zvezda Meridianbet izašao je na teren zajedno sa sudijama kako bi se utakmica završila u sredu uveče u predviđenom roku, jer je to tako kažu propisi lige, koju KK Partizan nije igrao dve sezone i to bez ikakvih sankcija i posledica!

Ko ima pravo da donosi odluku da se nastavak utakmice igra u četvrtak??? I po kojim pravilima? Navijači Partizana kao što je milionski auditorijum video u „razgovoru“ sa igračima i trenerom njihovog kluba?

Pravila su jasna i VAŽE ZA SVE!

Dužni smo da podsetimo da je naš prvi tim peti meč finalne serije ABA lige u sezoni 2021-2022 odigrao pred praznim tribinama, nakon pauze od preko 70 minuta čekajući u svlačionici kako bi se ispraznila dvorana. Tada je zahtev KK Crvena zvezda da se nastavak utakmice odigra dan kasnije odbijen, a to je našem tadašnjem treneru Radonjiću lično saopštio trener KK Partizan Želimir Obradović.

Samo nekoliko dana nakon toga, usledilo je i saopštenje koje ironijom sudbine i danas dve godine kasnije znači mrtvo slovo na papiru kada su NEKI u pitanju ! Zašto, videli smo po svim dešavanjima u Beogradskoj Areni u sredu uveče 05.06.2024.godine!

Dužni smo da podsetimo javnost da je u tom saopštenju između ostalog navedeno „da KK Partizan ne želi da bude deo huliganskih pirova…“?

… Danas je 06.06.2024. godine, verujemo da se mnogi prisećaju šta se sve događalo u međuvremenu…KK Crvena zvezda Meridianbet smatra da je večeras nakon svih gestova dobre volje, prelazaka preko najmorbidnijih vređanja, napada na igrače koji su reprezentativci ove zemlje, slikanja ispred uvredljivih transparenata stranaca na kojima se vređaju reprezentativci Srbije, morbidnih majica i transparenata, paljenja sveća ispred Arene… pređena crvena linija zbog nečijih hirova ili nemogućnosti da kontroliše „svoje“ pristalice. To više nije naš problem!

Svim Zvezdašima čestitamo novu titulu prvaka Srbije – devetu uzastopnu po redu i za nas najvredniju, jer svaka titula se broji, a posebno one koje dolaze iz šampionata Republike Srbije zemlje iz koje smo!

KK Crvena zvezda Meridianbet