XS
SM
MD
LG

1 : 0
Poluvreme
0 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Penal
Selam Hasić je sa bele tačje matiraka golmana Banjaluke. Imaju domaće prednost od 1:0.
67.minut '
Izveštaj utakmice

Gradina upisala tri boda

06.11.2018 Administrator DC

Ekipa Gradina je ostvarila prvu pobjedu u sezoni, pošto su jučer u Srebreniku na domaćem terenu u okviru 10. kola PŽL porazile Banja Luku rezultatom 1:0, pa su na taj način osvojile prve bodove u sezoni.

Domaća ekipa je bolje i čvršće ušla u meč, prvo poluvrijeme imale su dosta dobrih prilika preko Muratović i Hasić, ali ipak nisu uspijele da realizuju i pretvore u pogodak.

Banja Luka je pokušavala na kontranapade preko svoje najbolje igračice Sumeje Bektaš da ugrozi gol ekipe iz Srebrenika. Na odmor se ipak otišlo bez golova, no zato u nastavku Gradina odlučna da ostvari pobjedu, agresivom igrom, borbom i željom.

Ključni momenat utakmice dešava se u 66. minuti, Aljić je pobjegla zadnjoj liniji Banjalučanki, ušla u kazneni prostor, gdje ju ruši Savić, te glavni sudija pokazuje na bijelu tačku. Loptu je namjestila Hasić i postigla pogodak, što se na kraju ispostavio kao konačan.

- Utakmica protiv Banja Luke je bila jako teška. Nije bilo lako, dosta čvrsta i borbena s obje strane. Kada se pogleda cijeli meč mislim da smo zaslužile pobjedu, jer smo bile bolje, imale smo dosta prilika i dominirali te na kraju zasluženo slavile. Banja Luka je jako dobra ekipe, ali mi smo pokazale karakter i na kraji smo za to i nagrađene. Ja sam zadovoljna nastupom svojih igračica koje su danas dale sve od sebe i ostavile su srce na terenu i hvala im na tome. Ovo možda nije bila naša najbolja utakmica, ali je fantastična i važna pobjeda, istakla je Nasiha Hamzić, igračica Gradine.

ŽOFK Gradina Srebrenik-ŽFK Banja Luka 1:0 (0:0)

Stadion: Gradski u Srebreniku Gledalaca: 50 Glavni sudija: Čelik Merima (Sarajevo) Pomoćnici: Homarac Merima (Sarajevo) i Jusufović Aida (Sarajevo) Žuti kartoni: Gradina (Topalović, Zolotić, Pezerović), Banja Luka (Savić)

Gradina: Mujić, Buljubašić, Aljić, Hamzić, Šećić, Memić, (od 21. Pezerović), Muratović, Topalović, Priganica, Hasić i Zolotić. Trener: Ermin Karić

Banja Luka: Vasić, Barać, Ćebedžija, Lolić, Bektaš, Selimović (od 59. Filipović), Mićić, Stojić (od 69. Marjanović), A. Mitrović, N. Mitrović i Savić. Trener: Željko Durić

Igračica utakmice: Selma Hasić (Gradina)

Ženski fudbal Ženski fudbal Premijer ženska liga BiH Gradina Banja Luka
Mici22 je podelio utakmicu
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača