XS
SM
MD
LG

103 : 75
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Leo finalista

18.04.2019 Administrator DC

Leotar finalista: Leotar - Sokolac

Košarkaši „Leotara“ plasirali su se u finale plej-ofa košarkaškog prvenstva Republike Srpske i za titulu prvaka igraće protiv banjalučkog „Borca“.

Trebinjci su večeras u odlučujućem trećem susretu polufinala ubjedljivo slavili protiv ekipe „Sokoca“ rezultatom 103:75.

Za šefa stručnog štaba domaćih Dražena Šegrta – ovo je bilo i najbolje izdanje „Leotara“ u svojoj dvorani ove sezone, a desilo se upravo u polufinalnom duelu u kojem je njegov tim prošle godine porazom završio sezonu.

„Na početku sezone smo sebi zacrtali – da je prvi cilj da budemo bolji nego prošle sezone. To smo uspjeli – i hvala mojih igračima i ovoj divnoj publici. Borićemo se sa ‘Borcem’. Neću ništa da obećam. Pokušaćemo da skautiramo njihovu igru  – od ujutro se već počinjemo baviti našim protivnikom“, ističe Šegrt.

Najefikasniji među Trebinjcima večeras je bio Dejan Šakotić sa 30 poena, Srđan Damjanović je postigao 18, a Äorđije Ninković 15 poena.

Finale za šampiona Srpske i plasman bh. košarkašku ligu igra se na tri dobijene utakmice, a prva je na rasporedu već u subotu, kada „Leotar“ gostuje u Banjaluci.

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga RS - Plej of Leotar Sokolac
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača