XS
SM
MD
LG

1 : 2
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

KMF Nevesinje osvajač Kupa Republike Srpske (foto)

15.04.2019 M.Muharemović

Osvajaču Kupa RS u futsalu:KMF Becesinje

 Futsaleri Nevesinja sinoć su, na Sokocu, osvojili Futsal kup Fudbalskog saveza Republike Srpske pobijedivši u finalu ekipu Kluba malog fudbala „Starčevica“ iz Banja Luke rezultatom 2:1.

Ovom pobjedom klub iz Nevesinja osvojio je i duplu krunu u okviru takmičenja koje organizuje Fudbalski savez Republike Srpske jer su, osim kupa, bili najbolji u Prvoj futsal ligi RS i time obezbijedili plasman u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Osim pomenutih ekipa, na završnom turniru kupa, učestovali su još KMF „Šampion“ iz Laktaša, kojeg je u polufinalu savladala Starčevica sa 5:1, i KMF „Glasinac“ sa Sokoca koji je u drugom polufinalnom meču poražen od Nevesinja sa 8:4.

„Pokazali smo, još jednom, da smo najbolja ekipa u Republici Srpskoj za šta je zaslužan veliki trud i zalaganje koji mi ulažemo u rad kluba. Čestitao bih ekipi Starčevice na odličnoj utakmici koju su odigrali u finalu i posebno se zahvalio domaćinu turnira, KMF „Glasinac“ iz Sokoca, na odličnoj organizaciji ovog događaja“, izjavio je trener Nevesinja, Aleksandar Rašević.

Kapiten Starčevice, Vlado Vukajlović, čestitao je ekipi Nevesinja osvajanje kupa i  istakao da su oni došli u oslabljenom sastavu na ovaj finalni turnir.

Pehar pobjedniku uručio je potpredsjednik Fudbalskog saveza RS, Milorad Lale, i time je spuštena zavjesa na još jednu takmičarsku sezonu na futsal parketima širom Republike Srpske.

Fotopgrafije pogledajte ovdje!

 

KMF Nevesinje

 

Futsal Futsal Kup Republike Srpske Starčevica Nevesinje
AmarZerem je podelio utakmicu
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača