XS
SM
MD
LG

Pl: Fantazi praznični specijal ''4 u 1''

Tokom novogodišnjih praznika odigrana su tri kola Premijer lige. Nije bilo ni prostora ni vremena da se osvrćemo na sva Fantazi dešavanja pa ćemo se sada osvrnuti na ta tri kola ukratko kao i na najavu predstojećeg kola.

19. KOLO

-U 19. kolu ja sam skupio 55 bodova. To kolo sam išao -4 i generalno sam mogao tim i biti zadovoljan. To kolo mi je izvukao Azar jer je briljirao kod Votforda. Bodove su donijeli još Kejn, Lakazet, Holebas i Ričarlison. Kapiten je bio Kejn koji i nije bio baš top pogodak.

-Osnovno za ovo kolo jeste to da je Liverpul bio sjajan protv Njukasla i da je Salah briljirao dok moj Mane nije uradio ništa. Takođe, Siti je izgubio kod Lestera a gol za pobjedu dao je Pereira koji je meni na klupi ostao.

-Junajted je bio dobar i u ovoj rundi. Rastrčani i efikasni u napadu. Mitrović je bio motivisan ali naprosto nije imao sreće da da gol Vulvsima. Ričarlison krenuo sa klupe ali je dao gol ipak. Dinj bio maestralan u ubjedljivoj pobjedi kod Barnlija.

20. KOLO

-Ovo kolo mogu komotno nazvati kolo ''dotak'o sam dno života''. Imao sam svega 27 bodova. Nisam išao u - ali opet je to katastrofa. Bodove su mi samo donijeli Kejn i Mane. Promašio sam sa kapitenom jer sam rizikovao sa Ričarlisonom. Takođe, KDB nije igrao a sa klupe ušao Kamara koji je omašio penal. Na klupi mi ostao Doerti sa pet poena.

-Liverpul demolirao Arsenala a Firmino postigao het trik. Lester dobio Čelsija i Sitija, Pereira briljirao jer mi je bio na klupi a onda izgube kući od Kardifa jer sam stavio Pereiru u tim. Nikako sa Lesterom na zelenu granu.

-Priča kola su Vulvsi koji su sa 3-1 savladali Totenhem u gostima. Junajted ponovo briljirao dok se Siti vratio pobjedama savladavši Soton.

21. KOLO

-Ovo kolo bilo je užasno. Uradio sam ''Wild Card''' i imao 57 bodova. Nije loše na prvu ? Pazite sad ovo. Na klupi su mi ostali Bednarek sa pet i Bisaka sa šest bodova. Pogao sam mnogo bolje proći.

-Kapitena sam donekle pogodio jer je Auba bio dobar. Kejn, Ridiger i Eriksen su donijeli bodove ali ostali ništa napravili nisu. Everton opet razočarao Marsijal rano izašao. Ali nekako vjerujem da ovaj tim može još dosta uraditi.

-Priča kola je sigurno pobjeda SItija nad Liverpulom jer se vratila neizvjesnost u prvenstvo. Totenhem, Arsenal i Junajted sigurno slavili dok je Čelsi kiksao protiv Sotona. Meč kola sigurno duel Bormuta i Votforda koji je završio 3-3.

22. KOLO 

MOJA EKIPA

Nakon što smo kroz crtice prošli tri runde, sada ćemo se vratiti standardnoj najavi. Ja sam ispao iz 2,2 iliona i djeluje da mi ne može još deset WC pomoći da napravim nešto. Ali predaje nema. Pred ovo kolo napravio sam dva transfera. Ubacio sam Sanea umjesto Eriksena. Ubacio sam i Eteridža umjesto Fabijanskog.

Na golu je Eteridž koji protiv Hadersfilda može do CS a tokođe u narednom periodu ima sjajan raspored. Ostatak odbrane može do CS. Ridiger protiv Njuke, Bisaka protiv Votforda i Mi protiv Fulama. Bar 2/3 da donesu CS biće dobro i biću zadovoljan sa odbranom.

Vezni red je jako dobar. Međutim, problem može napraviti Pep sa svojom ludom rotacijom. Igraju protiv Vulvsa koji moraju negdje puknuti protiv jačih a Siti je sada pun samopouzdanja pa se nadam da će Sane i David biti dobri. Mane protiv Brajtona bi trebao biti dobar i trebao bi donijeti bodove. Tu je i Marsijal koji voli velike mečeve a ovaj sa Totenhemom je takav.

Napad je dobar. Kejn, Auba i Himenez. Očekujem najviše od Aube. Himenez možda nekako da a Kejn je znao dati Junajtedu na svom terenu.

IZBOR KAPITENA

Ne vjerujem da će Arsenal previše ubiti Vest Hema pa Auba nije pametna opcija. Kejna ne bih nikako jer je ipak derbi. Zato sam se odlučio za Sanea. Rizik rotacije postoji ali čovjek koji je van 2,2 miliona ako rizikovati neće, onda ne znam šta će raditi.

Liverpulovci su sjajne opcije jer će biti nabrijani protiv Brajtona nakon dva poraza u ligi i kupu. Takođe, Azar protiv Njukasla je dobra opcija jer je znao odigrati sjajno protiv njih. 

PREDLOŽENI IGRAČI

-Kris Vud je prvi pridjelog. Ne vidim načina da Fulam sačuva mrežu jer je Barnli uhvatio ritam a Vud je opasan u skoku i može bez problema dati gol.

-Eteridž je za narednih par kola odlična opcija jer imaju mečeve gdje mogu doći do CS.

-Džejmi Vardi bi mogao konačno da obraduje sve jer protiv Sotona može do gola a ne vjerujem sad da će Soton postati defanzivna sila.

BITNE NAPOMENE

-Son ide na Kup Azije pa ga izbacujte.

-Luka Milivojević sve češće rešeta istina sa penala. Da li je možda on opcija u nekom narednom periodu ?

-Žesus u kupu dao četiri komada trećeligašu. Možda je vratio samopouzdanje pa bi vlasnici Augera mogli imati glavobolju.

To je to za ovaj praznični specijal. Srećno svima u ovom kolu.