XS
SM
MD
LG

Pl: Vulvsima bod na ''Teatru snova'', Sitijeva ''petarda'' u Velsu

Vulverhempton Vonderersi uzeli su bod i drugom Mančesteru. Nakon što su u trećem kolu odigrali kući 1-1 sa Sitijem, sada su odigrali i 1-1 sa Junajtedom i to u gostima.

Vulvsi su fenomenalno otvorili susret. Imali su dosta prilika na startu utakmice. Himenez se dva puta nije snašao kako treba, Benet i Boli su pokušavali nakon kornera ali De Hea je sjajno branio. Promašaje gostiju, Junajted je kaznio u 18. minuti, kada se Fred dobro snašao i pogodio za 1-0. Do kraja prvog poluvremena nije bilo većih šansi i Junajted je sačuvao prednost.

Domaći su bolje krenuli u nastavak i imali su inicijativu. Imali su i šansu preko Sančeza ali nisu uspjeli da udvostruče prednost. Vulvsi su u prvom poluvremenu promašivali ali u nastavku su iskoristili prvu šansu i preko Žoao Mutinja došli su do 1-1 u 54. minuti utakmice. Junajted je do kraja susreta pokušavao doći do pobjede ali Lukaku nije iskoristio veliku šansu. Vulvsi su u nadoknadi imali šansi preko Traorea ali nisu došli do pobjede. Na kraju je završeno 1-1. 

U ostalim susretima nije bilo iznenađenja. Siti je ''petardom'' prošao kroz Vels i slavio je sa 5-0 kod Kardifa. Liverpul je sa sigurnih 3-0 salvadao Sautempton, Lester je bio bolji od Hadersfilda sa 3-0 a prvu pobjedu upisao je i Barnli, koji je savladao Bormut sa 4-0. Meč Palasa i Njukasla, završen je 0-0.

Foto: Wolves