XS
SM
MD
LG

Pl: Najava 11. kola iz Fantazi ugla

Pred nama je 11. kolo u engleskoj Premijer ligi. Samim tim pred nama su i nova Fantazi uzbuđenja. Kolo je zanimljivo, imamo veliki derbi ali i meč subotom od 20:45h što i nije uobičajeno. U svakom slučaju, vikend vrijedi provesti uz Engleze.

MOJA EKIPA

Ja sam za ovo kolo napravio ponovo dva transfera a dosta sam i na parama dobio. Ubacio sam dvojac Vest Hema, ubacio sam Fabijanskog i Arnautovića. Kao što sam i najavio, izbacio sam Alisona i Firmina. Vest Hem ima sjajan raspored. Arnaut je oporavljen i može svima dati gol a Fabijanski je godinama jedan od najboljih golmana iz Fantazi ugla.

Što se tiče odbrane, pored Fabijanskog tu su još Alonso, Pereira i Jedlin. Alonso igra protiv Palasa kući i to djeluje kao realan CS. Jedlin igra protiv Votforda kući i može izvući bodove bez problema a možda je vrijeme i za prvu pobjedu ''Svraka''. Pereira ne igra nekada i to me brine ali gostuju kod Kardifa i to djeluje kao velika šansa za CS naravno ako igra. Prva rezerva je Doerti koji igra protiv Totenhema i nadam se da neće morati ulaziti jer ne očekujem mnogo od njega.

U veznom redu su mi Azar, Salah, Širle i Medison. Azar protiv Palasa može mnogo a i oporavljen je od povrede i igraće. Salah može i protiv Arsenala donijeti bodove, pogotovo jer je odbrana Arsenala takva kakva jeste. Širle protiv Hadersfilda više mora nego što možda hoće donijeti bodove jer Fulam ovo mora dobiti. Medison protiv Kardifa ima finu šansu za bodove.

Napad je dobar iako nije skup. Lakazetu djaem poslednju šansu. Ako opet razočara, Auba ulazi umjesto njega. Vilson protiv Junajteda daje gol, barem ja imam takav osjećaj. Arnaut kao što sam rekao svima može dati gol pa i ekipi Barnlija ali ne očekujem sad da donese dvocifren broj bodova.

IZBOR KAPITENA

Ja i nemam previše opcija. Faktički, Azar je najbolje što imam za kapitena i zato sam ga i izabrao. Generalno, protiv Palasa može donijeti bodove a dosta ljudi će mu dati kapitensku traku. Takođe, ako idete na Čelsijevce, vi možete probati sa Alonsom jer je CS realna opcija za njega.

Ofanzivni dio Arsenala i Liverpula čak možete i probati kao kapitene. Biće tu mnogo golova i realno je da Laka, Auba, Firmi, Mane, Salah donesu bodove. Naravno, ne svi ali bar neki će donijeti bodove. Ja ne volim kapitena u derbiju imati pa zato nisam kapitensku dao Salahu i Lakazetu.

Od ostalih, tu su Sitijevci. Protiv Sotona ja ne očekujem baš da slave sa velikom razlikom. Međutim, možete probati sa odbranom čak jer je CS realan i nije loše dati kapitensku traku Mendiju ili Volkeru recimo. Naravno, Kun je dobra opcija za kapitena. Njega ako nemate, ne ubacujte ga jer kažem neće Sotona dobiti previše.

PREDLOŽENI IGRAČI

U ovom kolu predlažemo defanzivce. Prva opcija je Lukas Dinj. Protiv Brajtona Everton može do CS lako a naravno Dinj je jeftina i dobra opcija. Njukaslova odbrana je dobra a preporučujem Laselsa iako ja Jedlina imam. Bolji je Lasels za skok ali kad sam stavljao Jedlina, nisam imao para za Laselsa a sad neću da trošim izmjene na to. Treći prijedlog za ovo kolo jeste Balbuena. Kao što sam rekao, očekujem CS od Vest Hema a Balbuena i u ofanzivi može donijeti bodove jer je dobar u skoku.

BITNE NAPOMENE

-Eden Azar oporavljen i spreman za nove radne pobjede.

-KDB igrao u kupu i doživio lakšu povredu. Ipak savljet da čekamo sa njim dok ne prođe reprezentativna pauza.

-Sitijevce ako nemate nemojte forsirati mnogo i ići u velike minuse. Ne vjerujem da mogu Sotona dobiti sa prevelikom razlikom.

-Ovo kolo Fulam igra kod Hadersfilda a ako izgube, to može biti i zadnji meč Jokana na klupi. Nadamo se da se to ipak neće desiti.

To je to za ovu najavu. Srećno svima u ovom nezgodnom kolu.