XS
SM
MD
LG

Pjevci rano kukurikali

Fudbaleri Juventusa i Mančester Sitija pridružili su se Real Madridu i Liverpulu u četvrtfinalu Lige šampiona.

Italijanski prvak je slavio na Vembliju protiv Totenhema sa 2:1 i poslije remija u prvoj utakmici (2:2) prošao među osam najboljih ekipa na Starom kontinentu.

Juve je u svom stilu, na iskustvo, eliminisao “pijevce” koji su od 38. minuta imali prednost. Son, najbolji igrač Totenhema večeras, matirao je Bufona i donio veliku radost pristalicama domaćih.

Stvarao je londonski tim šanse, a Juve strpljivo čekao svojih pet minuta. I dočekali su gosti svoju priliku sredinom drugog poluvremena.

http://

⚽️ Tottenham vs Juventus | G. Higuain (GOAL) 64' pic.twitter.com/p8YFFoJupa

— D9INE (@CY_LEGACY_) 07. март 2018.

 

Iguain je izjednačio u 65, a Dibala u 68. donio potpuni preokret na Vembliju. Dvije šanse, dva gola. Tako to radi prava ekipa.

http://

⚽️ Tottenham vs Juventus | P. Dybala (GOAL) 67' pic.twitter.com/fDlrSkp5Nd

— D9INE (@CY_LEGACY_) 07. март 2018.

 

Totenhem je bio blizu da ponovi rezultat iz prve utakmice, ali je Kejn u posljednjem minutu pogodio stativu. Istina, iz nedozovoljene pozicije, što je promaklo lošem sudiji Marčinijaku iz Poljske koji je u prvom dijelu propustio priliku da dosudi čist penal za Juve.

Veliko iznenađenje viđeno je na Etihadu. Siti je očekivano prošao dalje zbog pobjede na Sent Jakobu 4:0, međutim Bazelu je pripao revanš. Švajcarski šampion je trijumfovao sa 2:1, poput “bjankonera” u Londonu, preokretom.

Gabrijel Žezus se vratio pogocima i u 8. minutu najavio novu rapsodiju “građana”. Ipak, od nove goleade nije bilo ništa, štaviše gosti su se radovali golovima Eljunusija i Langa.

Rezultati:

Totenhem – Juventus 1:2 (Son 38 – Iguain 65, Dibala 68)

Mančester Siti – Bazel 1:2 (Žezus 8 – Eljunusi 17, Lang 72)

Izvor:CDM

Gonzalo Iguain