XS
SM
MD
LG

Mile Lazarević u Luganu

Jedan od najboljih fudbalskih stručnjaka iz Republike Srpske, Mile Lazarević koji je u dosadašnjioj bogatoj karijeri sa dosta uspeha vodio prvoligaše Napredak, Podrije, Jedinstvo, Proleter, Drinu i Zvijezdu 09, pri kraju je školovavanja za sticanje zvanja trenera sa UEFA Pro licencom.

Ovaj iskusni strateg proteklih dana je boravio u Švajcarskoj gdje se u ekipi FC Lugano usavršavao pred diplomski ispit nakon koga će i definitivno postati terner sa diplomom Uefinog Profi programa.

- U Luganu sam imao sjajne uslove, boravio sam u švajcarskom superligašu petnaestak dana i sigurno će mi vreme provedeno u ovom poznatom klubu puno značiti u daljem fudbalskom stručnom radu. Kao što je poznato obaveza je svakog polaznika Uefinog Pro programa da pre sprermanja diplomskog rada provede jedan određeni period na edukaciji u jednom od renomiranih evropskih klubova. Napravio sam  pun pogodak što sam izabao upravo Lugano. Ostalo je još da diplomiram i uspešno privedem kraju ovaj deo edukacije i trenerskog školovana. Život sam posvetio fudbalu i trenerskom pozivu, sada mi pretstoji da svoje znanje praktično prenosim na igrače i usavršavam njihovo fudbalsko umjeće na zelenom terenu .Radio sam to sa dosta upeha u proteklom periodu kada sam bio na kormilu šest prvoligaša i sada kada diplomiram siguran sam da sve može biti još bolje i u budućnosti -  zaključio je Mile Lazarević, trener predodređen za uspehe.

Mile Lazarević u Luganu