XS
SM
MD
LG

Sutra skijanje i Čola

Nedeljko Elek, Zdravko Čolić i Dejan Ljevnaić

Koncertom legendardnog pjevača Zdravka Čolića na Jahorini će sutra zvanično biti otvorena zimska turistička sezona.
Direktor Olimpijskog centra "Jahorina" Dejan LJevnaić rekao je na konferenciji za novinare da će koncert biti održan u hotelu "Vučko" u 20.00 časova i da su karte rasprodate u rekordnom roku.

On je podsjetio da ove zime obilježavaju četrdeset godina od Zimskih olimpijskih igara u Sarajevu, zahvaljujući kojima je cijeli svijet došao na Jahorinu, dodavši da je maskoti Igara - Vučku glas pozajmio Čolić.

"Čast nam je i zadovoljstvo što smo ugostili najveću zvezdu na Balkanu", rekao je LJevnaić, koji je danas Čoliću uručio sezonsku ski-kartu.

Predsjednik Nadzornog odbora Olimpijskog centra "Jahorina" Nedeljko Elek rekao je da je Jahorina planina otvorenog srca na kojoj su svi dobrodošli, te ocijenio da će ovo biti rekordna sezona.

Elek je zahvalio Čoliću što je stigao "na svoju Jahorinu", te istakao da je sutrašnji dan dokaz da su na pravom putu uprkos brojnim kritikama.

"Ovo je šesti ski-opening otkako smo ovdje i trudimo se da održimo visoki nivo, ali atmosfera nikada nije bila više svečarska kao sada", rekao je Elek i dodao da na Palama i Istočnom Sarajevu nema nijednog slobodnog kreveta, što pokazuje da je Jahorina jedan od najvećih i najboljih ski-centara u regionu.

Čolić je pohvalio rukovodstvo Olimpijskog centra čijom zaslugom je, kako je rekao, došlo do razvoja Jahorine od gradnje staza, gondole, smještajnih kapaciteta i ugostiteljske ponude.

Legendarni pjevač je rekao da je cijeli život dolazio na Jahorinu i ljeti i zimi, te naveo da je ova planina vezana za Sarajevo i cijelu regiju.

Čolić se družio sa svojim fanovima kojima je potpisivao ploče i za sutra najavio dobru zabavu sa puno energije. /kraj/mkb/foto