XS
SM
MD
LG

Radnik traži utjehu u finalu Kupa BiH: Idemo po jedini trofej koji nam nedostaje

Foto/ Vanja Radovanović

Futsaleri Radnika iz Bijeljine morali su iza sebe ostaviti neuspjeh u ligi Bosne i Hercegovine. Semberci su ispali od Sarajeva u polufinalu play-offa Premijer lige, što svakako nisu planirali, te im je tako jedan trofej izmakao iz ruku.

Davor Arnautović očekuje da ekipa pokaže reakciju nakon neuspjeha u ligi i dođe do jedinog trofeja koji im nedostaje u vitrinama.

- Ispadanje od Sarajeva nam je sigurno teško palo, ali šta je tu je, moramo dalje igrati. Hercegovina i Sarajevu su zasluženo u finalu prvenstva, jer su sigurno najbolje radili i trenirali od svih i dosta ozbiljno shvatili prvenstvo, kaže za naš portal Davor Arnautović, pa dodaje:

- Očekuje nas teška utakmica protiv Hercegovine. Znamo da se radi o kvalitetnoj ekipi, ali bilo kako bilo mi idemo na pobjedu, kako bismo što bolje i spremnije dočekali revanš za sedam dana u Bijeljini. Idemo pokušati osvojiti Kup BiH i završiti sezonu na najbolji mogući način, jer je trofej namijenjen pobjedniku Kupa Bosne i Hercegovine jedino što nam nedostaje u vitrinama.

Utakmica Hercegovina - Radnik igra se u subotu od 20 sati na "Pecari".