XS
SM
MD
LG

Barak Bahar: Mladi igrači i navijači svetle tačke

Barak Bahar i saradnici

Crvena zvezda je doživela poraz rezultatom 3:1 od RB Lajpciga u okviru trećeg kola grupne faze Lige šampiona, a utiske nakon utakmice u kom je naš tim zaslužio daleko bolji rezultat, izneo je šef stručnog štaba Barak Bahar.

 - Nismo odustajali uprkos golovima RB Lajpciga. Svideli su mi se i naši naleti, ali i mladi igrači koji su ušli s klupe i pomogli kod gola, a umalo i izjednačili. Zaslužili smo remi, ali bilo je dosta toga dobrog danas, uz utisak da nam je falilo i malo sreće - počeo je Bahar.

Osvrnuo se i na to da li bi sada nakon utakmice nešto promenio kada je reč o startnoj postavi.
 
Gledam uvek šta mi je potrebno za tu utakmicu, ali mladi su se dokazali danas i biće prilika za njih u narednim utakmicama da dobiju više šanse. Znam koliko su mladi važni i klubu i navijači, pa i ekipi. 
 
Navijači su bili besprekorni.
 
- Biće puna Marakana u Beogradu, ali smo i danas naše navijače čuli sve vreme. Mislim da su ponosni na nas uprkos porazu, ali sledi meč u Beogradu. Siguran sam da ćemo biti bolji, a cilj će biti pobeda. 
 
Tek sledi analiza utakmice.
 
Utakmica se tek završila, tako da ima vremena za analizu. Svaka ekipa ima jake i slabe tačke, ali smo igrali dobro u drugom poluvremenu i to je recept za revanš.
 
Ističe Bahar da nije pratio šta se dešava na utakmici između Jang Bojsa i Mančester Sitija.
 
Analiziraćemo grupu i rezultat kad se završi ova faza takmičenja. Nas očekuju dve domaće utakmice u Ligi šampiona, i sledeća je možda i najvažnija. Fokusiran sam na to i ne pratim druge rezultate. Želimo prvu pobedu u grupi. 
 
Bukari je bio rovit i zbog toga nije počeo utakmicu.
 
Bukari se vratio iz povrede i nismo hteli da rizikujemo da igra celu utakmicu. Znali smo da je spreman za 30 ili 45 minuta, i zaista nam je pomogao da igramo bolje. Opasan je igrač, to svi znaju - podvukao je Bahar.

RB Leipzig 3 : 1 Crvena zvezda
Young Boys 1 : 3 Manchester City
Tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Manchester City 3 3 0 0 9
2 RB Leipzig 3 2 0 1 6
3 Young Boys 3 0 1 2 1
4 Crvena zvezda 3 0 1 2 1