XS
SM
MD
LG

2 : 1
Poluvreme
1 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Utakmica završena
Modriča uzela tri boda.
90+3 '
Šut na gol
Imao je Neđo Šuka "makazice", ali je lopta prohujala iznad gola.
70. minut '
Gol
Kada su jenjavali napadi gostiju, Modričani su ponovo poveli. U 54.minutu dupli pas izmenili su Marko Tadić i Melvin Osmić, Tadić je šutirao iskosa sa leve strane o zakucao loptu pod prečku.
62. minut '
Šut na gol
Nastavljen je meč u Modriči. Umalo sa gosti dođu do preokreta, izborili su korner.
47. minut '
Odavno su fudbaleri Modriče Alfa i Podrinja na odnoru, ako su se i umorili. Jer, puno toga su ostali dužni malobrojnim gledaocima. Vraški hladno je danas u Modriči. Možda je i to razlog slabe posete.
46.'
ALFA MODRIČA - PODRINJE Sudija: Slaviša Mazić (Vlasenica) Pomoćnici: Zoran Radaković (Prijedor) i Goran Ilinčić (Prijedor) Četvrti sudija: Aleksandar Njegomirović (Prnjavor) Delegat: Borislav Grahovac ( Kozarska Dubica) Kontrolor suđenja: Veljko Salamić (Prijedor)
1 Tripić, 2 Lazarevski, 3 Đekić, 4 Lukić, ,6 Osmić, 7 Tadić, 10. N Prljeta, 11 Zlatković,13 Šuka, 14. Prljeta, 16 Kojić. Na klupi: Đurić, 5 Brankopvić, 8 Purić, 9 Bamburać, 15 Karamanović, 17 Perić, 18 Malbašić. Trener: Marko Stojić
Avramović, 2 Zarić, 3 Zekić, 4 Guzija, 5 Jevtić, 7 Došlo, 8 Đokić, 9 Vujić, 10 Hadžić, 11 Arnautović, 13 Janjić., Na klupi: Ćurčić, 14 Rakić, 15 Mitrović, 17 Osmanagić,18 Musić, 20 Mehanović, 21 Furtula. Trener: Senad Hadžić
U Modriči je trenutno 1:1. Domaćin je svoju silnu terensku inicijativu krunisao u 16.minutu tako što je Nebojša Prljeta načinio slalom kroz odbranu gostiju, pa šutirao sa 15 metara i pogodio. Gosti su poravnali rezultat deset minuta kasnije iz ničega. Filip Vujić je iskoristio nesigurnost domaće odbrane, Momko Kojić i Bojan Tripić nisu se razumeli i Modričani su morali na centar. Ipak, domaćin je zreliji tim.
Odavno losiji tim nije gostovao u gradu podno Majne, ali je i takav ravnopravan domaćinu koji je obećavao borbu za plasman u Premijer ligu BIH. Sve su prilike da će se Modričani grčevito boriti za prvoligaški status, kako god da se današnja utakmica završi.
Gosti pokušavaju brzim kontrama da stigne do boda.
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača