XS
SM
MD
LG

1 : 5
Poluvreme
1 : 3
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Igrači i ocene Novo!
  • Klikom na ikonicu sa zvedicom otvara se prozor gde mođete oceniti igrača
  • Igrače možete oceniti samo ako je utakmica odigrana u prethodnih 7 dana
  • Ako igrač kojeg želite oceniti nije na listi a igra u klubu možete ga prijaviti na strani kluba
Tekstualni prenos utakmice
Postava
Ćetković, S. Dujaković, Subić, Jovanović, Ćosić, Vojnović, N. Dujaković, VranjeÅ”, Zakarić, KulaÅ”in, Lukić
Postava
Kukić, Ćorluka, Bekić, BariÅ”ić, Jakovljević, Savić, BaÅ”ić, Kamenar, Gadže, Tičinović, Bilbija
Gol
Fudbaleri Zrinjskog poveli su u Banjaluci protiv Borca u susretu petog kola Premijer lige BiH. Igrala se 30. minuta utakmice kada je Karlo Kamenar iskoristio pogreÅ”ku odbrane Borca. Lijepo se namjestio na udarac i pogodio mrežu nemoćnog golmana domaćeg tima Nikole Ćetkovića. Samo nekoliko minuta kasnije stigao je i drugi pogodak Zrinjskog, a ovoga puta strijelac pogotka bio je Ivan BaÅ”ić nakon kriminalne greÅ”ke Đorđe Ćosića.
Gol
Tri pogotka u mreži Banjalučana nakon 40 minuta igre HŠK Zrinjski je stigao do trećeg pogotka protiv ekipe FK Borac u Banjaluci. Igrala se 40. minuta utakmice kada je Mario Tičinović sjajnim udarcem lijevom nogom pogodio dalji ugao gola Nikole Ćetkovića.
Gol
FK Borac je stigao do pogotka nade u samom finiŔu prvog poluvremena protiv Zrinjskog. Trenutno rezultat glasi 3:1, a strijelac jedinog pogotka za Banjalučane bio je Stojan VranjeŔ u samom finiŔu prvog dijela.
Gol
16/08/2021 u 21:13 h Na otvaranju drugog dijela novi pogodak Plemića HÅ K Zrinjski je stigao i do četvrtog pogotka protiv ekipe FK Borac. Trenutno rezultat glasi 4:1. U nastavku drugog dijela mrežu svoje nekadaÅ”nje ekipe pogodio je napadač Zrinjskog, Nemanja Bilbija.
Navijači FK Borac su prekinuli utakmicu između njihovog kluba i Zrinjskog u Banjaluci u okviru petog kola Premijer lige BiH. Navijači Borca bili su nezadovoljni te su ubacili veliki broj baklji na teren, a potom seĀ zapalila i mrežaĀ na golu zbog čega je meč prekinut.
Postava
Sopstvenu mrežu je zatresao Jovanović, nakon ubacivanja Ćorluke.
Dzens je ocenio igrača
Dzens je ocenio igrača
Dzens je ocenio igrača
EdinKurpejovic je ocenio igrača
EdinKurpejovic je ocenio igrača
bajobajic je ocenio igrača