XS
SM
MD
LG

0 : 3
Poluvreme
0 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Gol
Slavija vodi sa 2:0. Denis Bogučanin je ušao u igru umjesto Bjeloša, a onda iskoristio fenomenalan pas Denisa Čomora i pogodio za 2:0.
87'
Šut na gol
Slavija čuva vodstvo u Banjaluci. Danijel Perić ima pune ruke posla zbog velikog broja sitnijih prekršaja. Aleksandar Pušara je prije par trenutaka na nosilima iznesen sa terena zbog nezgodnog udarca u grudni koš, i trenutno je još uvijek pored terena gdje mu se ukazuje pomoć Umjesto njega ušao je Goran Popović.
81'
Šut na gol
Amer Drljević šutira sa više od dvadeset metara, lopta odlazi tik pored gola
63'
Šut na gol
Slavija prijeti u 48. minutu. Mandić je ubacio loptu, Čomor spustio loptu za Drljevića, međutim lopta se odbija od defanzivaca domaćih u korner. Šest minuta kasnije ponovo je Slavija prijetila. Na asistenciju Šćepanovića Bjeloš slabo šutira i lopta odlazi u gol aut.
60'
Izmena - ulaz
Dvostruka izmjena u domaćoj ekipi. Franko Dadić i Nikola Jovandić ulaze na samom startu drugog poluvremena umjesto Staše Baštića i Bojana Sladojevića
46'
Šut na gol
Sjajna prilika za Slaviju pred sami odlazak na poluvrijeme. Poslije kornera i odličnog centaršuta Vučine Šćepanovića i gužve u kaznenom prostoru, Jadranko Bogićević je u šansi na drugoj stativi, ali njegov šut brani Nikola Ćetković, te se na odmor odlazi sa vodstvom Slavije.
45'
Šut na gol
Slavija i dalje vodi sa 1:0 na banjalučkom Predgrađu. Željezničar je imao dvije šanse. U oba slučaja je probao Baštić, prvi put mu je odbranio Trifković, drugi put je šutirao preko gola.
38'
Ostalo
Gosti su konkretniji u dosadašnjem toku meča.
25'
Protokol
Glavni sudija: Perić Danijel Delegat utakmice: Grahovac Borislav Prvi pomoćni sudija: Lazić Damir Drugi pomoćni sudija: Stupar Milan 4. sudija: Jokanović Nemanja
0'
Ostalo
Susret počinje u 17 časova.
0'
Postava
Ćetković, Kuprešak, Sladojevič, Šaula, Kršić, Marjnaović, Šogić, Baštić, Petrovi, Matić, Teodorović. Na klupi: Tamidžija, Čolić, Dadić, Novaković, Jovandićć, Ružičić.
0'
Postava
Trifković, Babić, Drljević, Perović, Šćepanović, Čomor, Bogičević, Bojanić, Mandić, Bječloš, Pušara.
0'
Gol
Gosti iz Istočnog Sarajeva vode sa 0:1. Strelac je Šćepanović
CrnaMamba22 je ocenio igrača
AleksandarSuka je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača