XS
SM
MD
LG

Timok 1919 organizovao podelu paketića za najmlađe polaznike škole fudbala

Miroslav Trujkić, Deda Mraz i Marko Gavrić

U holu Poslovne zgrade Gradskog stadiona pod Kraljevicom, koordinator omladinske škole „FK Timok 1919“ Miroslav Trujkić i trener generacije 2015/2016 Marko Gavrić, organizovali su podelu paketića za najmlađe polaznike škole fudbala u Zaječaru. Fudbalski klub Timok 1919 je iz raznih donacija pripremio ukupno 100 paketića kako bi se svakom malom fudbaleru ulepšali novogodišnji praznici. – Bez obzira na to što je vreme pandemije, kako je u izjavi za Tempo Naxi radio kazao koordinator omladinske škole „FK Timok 1919“ Miroslav Trujkić, potrudili smo se da bar simbolično obeležimo novogodišnje praznike, da ne izostavimo tu prazničnu čaroliju, kako bismo decu učinili srećnom, što usrećuje i sve nas.

Marko Gavrić, trener najmlađe generacije Timokove škole fudbala dodaje da je posebno srećan što su se deca obradovala paketićima i Deda Mrazu i naveo da će se i u narednom periodu truditi da pored rada na terenu organizuje što više druženja van njega.

Osim uručenja paketića i slikanja sa Deda Mrazom, najmlađi fudbaleri u gradu na dva Timoka kao i njihovi roditelji, pristupili su stolu za posluženje na kome su se našli sokovi, mini pice, kiflice, razne grickalice i slatkiši.