XS
SM
MD
LG
Da bi ste mogli da koristi Tifo Club mrežu morate se registrovati.

fortuna
0 0 prekjuče
DarkoBc je postavio novu vest
Omladinski pogon Ilićke 01, nastavio sa dobrim rezultatima

Omladinski pogon FK Ilićka 01 i u ovoj takmičarskoj sezoni nastavio je sa dobrim rezultatima.

Kadeti i Juniori su samom vrhu tabele Kvalitetne omladinske lige BiH, grupa sjever. Tek po jedan poraz u prvih šest kola dokaz je da prošlosezonski uspjeh nije bio samo bljesak, nego plod kvalitetnog rada i najava nekih ljepših vremena za fudbal u Brčkom.

Pored kadeta i juniora, još tri selekcije omladinskog pogona Ilićke 01 nastupaju u ligaškim takmičenjima pod okriljem Fudbalskog Saveza Republike Srpske, te se i od njih očekuje da isprate dobre rezultate starijih kolega i ponove prošlogodišnje uspjehe.

Posebno se ovo odnosi na generaciju predpionira iz čijih su redova već iskočili biseri koje su zapazili i velikani iz Beograda Zvezda i Partizan.

Čak šest dječaka iz ove generacije paralelno trenira u svom matičnom klubu u Brčkom i u velikanima iz Beograda, po tri u Zvezdi i Partizanu.

Ne treba zaboraviti ni pionire, koji su se prošle sezone u predpionirskoj kategoriji okitili titulom prvaka omladinske lige Republike Srpske, grupa istok.

Sve je ovo veliki podstrek za mlade fudbalere, a i za sve u klubu i dokaz da se kvalitetan rad isplati.

Prikaži manje
Omladinski pogon FK Ilićka 01 i u ovoj takmičarskoj sezoni nastavio je sa dobrim rezultatima. Kadeti i Juniori su samom vrhu tabele Kvalitetne omladinske lige BiH, grupa sjever. Tek po jedan poraz u prvih šest kola dokaz je da prošlosezonski uspjeh nije bio samo bljesak, nego plod kvalitetnog rada i najava nekih ljepših vremena za fudbal u Brčkom. Pored kadeta i juniora, još tri...
Prikaži sve
0 0 prekjuče
DarkoBc je postavio novu vest
Gredice gaze ka "regiji"

Posle četiri odigrana kolu u Područnoj ligi Posavina Gredice se  i dalje nalaze  na vrhu tabele. Po svemu prikazanom  u dosadašnjem dijelu prvenstva dugo će tu i ostati.

U nedelju su rutinski slavili 5:2 protiv novajlije u ligi ekipe Sava 04 iz Brezovog Polja. Svakako najzanimljiviji susret je odigran u Mrtvici gdje su domaća Sloboda i gosti iz Grčice podijelili bodove, rezultat je glasio 3:3 u utakmici prepunoj preokreta, ovo je prvi upisan bod ekipe iz Grčice koji će im svakako biti vjetar u leđa u nastavku prvenstva.

 

U ostalim utakmicama slavile su domaće ekipe

Mladost iz Sandića savladala je Polet iz Čović Polja rezultatom 5:0, Mladost iz Lončara savladala je Jedinstvo iz Koretaša 4:2, Bobetino Brdo je sa 3:0 pobijedilo Zadrugar iz Bukvika, dok je Strijelac u Tutnjevcu bio bolji od Obilića iz Krepšića i slavio sa 4:1