XS
SM
MD
LG

Trebinje domaćin rukometašima

Završni turnir u Trebinju

Trebinje je danas i sutra domaćin završnog turnira Kupa Republike Srpske za rukometaše. Za trofej će se pored domaćina, ekipe Leotara, boriti i branilac trofeja, Borac m:tel, te Sloga i Lokomotiva.

Rukometna groznica trese Trebinje i cijelu Hercegovinu. Grad na trebišnjici ugostiće četiri najbolje ekipe u Kupu Republike Srpske u borbi za prestižni trofej.

Domaćini očekuju da njihovi ljubimci, rukometaši Leotara, zasijaju punim sjajom i dođu do trofeja.

Prva prepreka nije nimalo laka. Zove se Lokomotiva, ekipa koja je u posljednjem susretu uvjerljivo slavila u međusobnom duelu.

Brčaci ističu da su ostvarili primarni cilj, opstanak u Premijer ligi, ali se nadaju i dobrom rezultatu u Trebinju, posebno protiv ekipe koja je bila hit u šampionatu Bosne i Hercegovine.

Ova utakmica na programu je od 20 časova, a dva časa ranije, u prvom polufinalu koje je i repriza prošlogoišnjeg finala, sastaće se branilac trofeja, Borac m:tel i Sloga.

Banjalučani su put Hercegovine otputovali na krilima trijumfa u Kupu Bosne i Hercegovine, ali i sa dosta kadrovskih problema. U sastavu neće biti Ljubišića, Unčanina i Mijatovića.

I Dobojlije imaju svoju računicu, žele i oni trofej, i to protiv ekipe sa kojom su ove godine čak četiri puta ukrstili koplja.

Savez je obezbijedio pehare i medalje, te novčane nagrade za pobjednika i finalistu.

Pored igre na terenu, biće i drugih aktivnosti u organizaciji rukometnog saveza Republike Srpske.

Završni turnir Kupa Republike Srpske za rukometaše u Trebinju održava se pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Srpske, Željke Cvijanović.

Finalni susret na programu je sutra od 17 časova uz prenos na našem programu.