XS
SM
MD
LG

Počinje odbojkaška sezona, Paljanke na premijeri u Kupu RS dočekuju Magli

Odbojkašice Jahorine, Pale

Četvrtfinalnim utakmicama Kupa Republike Srpske u ženskoj i muškoj konkurenciji tokom vikenda (21/22. septembar) startuje nova odbojkaška sezona, u premijernom meču paljanske "Jahorinke" dočekaće odbojkašice Maglića.

I jedna i druga ekipa obećavaju veliku borbu, očekuje se lijepa odbojkaška predstava te ovom prilikom pozivamo ljubitelje sporta iz Pala do podrže domaći sastav da ostvari sportske ambicije, izbori plasman među četiri najbolje ekipe u najmasovnijem odbojkaškom takmičenju Republike Srpske što bi bio lijep uspjeh.

Utakmica između odbojkašica Jahorine i Maglića na rasporedu je u nedelju 22. septembra u Palama u dvorani Peki sa početkom od 18,00 časova.

Utakmicu će suditi međunarodni sudija Nikola Kozić iz Ljubinja i Jovana Stanišić iz Istočnog Sarajeva, a delegat kontrolor biće Bojana Čolić / Istočno Sarajevo.

U ostalim mečevima 1/4 finala u konkurenciji odbojkašica još se sastaju:
Modriča - Bl Volej
Radnik - Bimal Jedinstvo
Ljubinje Bankom - Gacko

Odbojkaši:
Majevica - Mladost
Ljubinje Bankom - Gacko
Crvena Zvijezda - Borac
Modriča - Radnik

Narednog vikenda (27/28 septembar) u konkurenciji odbojkašica startuje i šampionat Republike Srpske, a Prva liga Republike Srpske u konkurenciji seniora i Premijer liga BiH kreće 4/5. oktobra tako da su pred nama nova odbojkaška uzbuđenja.