XS
SM
MD
LG

Branilac trofeja uspješno korača ka odbrani pehara, Tiago Farija pogurao Paljane do polufinala

Tiago Faria poveo Paljane do polufinala

Četvrtfinalnim utakmicama večeras je poslije dva dana pauze nastavljen Memorijalni novogodišnji turnir ''Slobodan Radovanović'' u Milićima.

Branilac trofeja, ekipa Ogi Milići, nastavila je sigurnim koracima da gazi ka odbrani pehara, a ovaj put su slavili sa 5:1 protiv Roštiljnice Anđela. Dva pogotka je postigao Davor Arnautović, a po jednom su se u strijelce upisali Trifković, Marinković i Pavlović. Jedini gol za Roštiljnicu Anđela postigao je Nebojša Kovačević.

Ogi Milići brane titulu

Problema nije imala ni Opština Šekovići. Sa 5:1 su Šekovićani ispratili za Zvornik ekipu Keso Prometa. Ranislav Filipić je postigao dva gola, a po jedan Sušić, Jevtić i Popović. Jedini gol za Keso Promet postigao je Erkić.

Sjajan meč odigrali su DOO Lein iz Banja Luke i KMF Jahorina Pale. Na krilima Dragiše Komarčevića Lein je imao 4:1, od čega je tri gola postigao sjajni fudbaler Loznice, a jedan je dodao Danijel Ćulum. Paljane je sa dva gola u životu održavao Nemanja Knežević, a onda je krenuo furiozni preoreket Jahorine u režiji nekadašnjeg fudbalera sarajevskog Željezničara, a danas Rudara iz Pljevalja, Tiaga Farije, koji postiže tri gola, Miloš Košarac dodaje dva, a u strijelce se upisuje i Stefan Tadić. Dragiša Komarčević i Danijel Ćulum su postigli još po jedan pogodak, ali ništa osim časnog poraza nisu mogli izbjeći.

Kafe Lukus- butik Nemanja

Uspješni su bili i Sokočani. Kafe Lukus- butik Nemanja je sa 4:2 izbacio tuzlanske DMV Vage i tako našao svoje mjesto u četvrtfinalu. Po gol su postigli Stefan Arbinja, Bojan Lukić, Radoš Čolić i Marko Mirjanić, dok su za Tuzlake pogađali Zijad Ramić i Safet Mustafica.

Četvrtfinale:

Opština Šekovići - Keso Promet Zvornik 5:1 /Filipić x2, Sušić, Jevtić, Popović - Erkić/

Ogi Milići - Roštiljnica Anđela Vlasenica 5:1 / Arnautović x2, Trifković, Marinković, Pavlović- Kovačević/

DOO Lein Banja Luka - KMF Jahorina 6:8 / Komarčević x4, Ćulum x2 - Tiago Faria x3, Košarac x2, Knežević x2, Tadić/

DMV Vage - Kafe Lukus- butik Nemanja 2:4 /Z.Ramić, Mustafica - Lukić, Arbinja, Čolić, Mirjanić/