XS
SM
MD
LG

Radnički sutra promoviše novog trenera, Batak pred vratima

Stadion ČairStiže četvrti trener ove seozne na "Čair"; foto: Vanja Keser

 
Nakon neočekivanog rastanka sa Miloradom Kosanovićem, FK Radnički najavio je za sutra promociju novog trenera, ali o njegovom imenu još ne govore. Ipak, kako Južne vesti nezvanično saznaju, u toku su pregovori sa Radoslavom Batakom, pa će po svoj prilici nekadašnji strateg Vojvodine preuzeti niški tim, i to uoči duela sa svojim bivšim klubom.

Hoće li Batak i definitivno postati četvrti trener na "Čairu" ove sezone znaće se sutra prepodne, pošto je tada zakazana promocija.

Sem kratkog perioda koji je proveo u Novom Sadu, mladi stručnjak je vodio i dve tajlandske ekipe - drugi tim Buriram Junajteda i FK Krabi.

Batak je predvodio Vojvodinu na osam mečeva, pošto je krajem sezone 2016/2017 zamenio Aleksandra Veselinovića, trenutnog trenera Čukaričkog.

Ukoliko mladi stručnjak sutra preuzme novu funkciju, debi će imati upravo na stadionu gde je imao debi kao prvi trener i gde je najviše vremena proveo kao igrač - na novosadskom "Karađorđu". Taj meč igra se u sredu, 26. februara od 18 sati.

Podsetimo, pripreme za novu sezonu sa Radničkim otpočeo je Nenad Lalatović koji je neočekivano podneo ostavku pre nego što je i počelo takmičenje i preselio se u Vojvodinu. Nasledio ga je Simo Krunić, koji se na "Čairu" nije zadržao ni dva meseca. Na kraju je stigao Kosanović i nišku ekipu predvodio pola godine.