XS
SM
MD
LG

Stilersi preokretom ostali neporaženi, Klivlend blijed

Foto: Fox Business

Pitsburg Stilersi ostali su jedini neporažen tim. Oni su osmog vikenda NFL-a savladali Baltimor sa 28-24.

Prvi period bio je izjednačen. Poveli su Stilersi tačdaunom Spinejla a Bosvel je donio dodatni poen. Uzvratili su domaći preko Bojkina dok je Taker donio dodatni poen. U drugom periodu domaći su bili sjajni. Edvards je postigao tačdaun a Taker je donio dodatni poen pa je pogodio za tri poena i 17-7. 

U trećem periodu potpuni preokret gostinu. Prvo je Ebron tačdaunom vratio tim u igru a Bosvel je donio dodatni poen. Potom je Kornel tačdaunom donio vodstvo Stilersima a Bosvel je poenom povećao na 21-17. Tačdaunom Brauna i poenom Takera, domaći su poveli sa 24-17. Ipak, Klejpul je donio preokret gostima a Bosvel je pogodio, za ipsotaviće se konačnih, 28-24.

Klivlend je ove sezone igra sjajno ali je večeras odigrao jako loše, posebno u napadu. Na svom terenu su izgubili od Las Vegasa sa 16-6. Tenesi je vezao drugi poraz te su izgubili od Sinsinatija 31-20. Kanzas je nastavio sa sjajnim igrama te su dobili Nju Jork Džetse sa 35-9.

Majami je na Floridi savladao Los Anđeles Remse sa 28-17. Bafalo je uz dosta muke dobio Nju Ingland Petriotse sa 24-21. Indijanapolis je slavio u Detroitu sa 41-21 a Minesota je iznenadila Grin Bej Pekerse sa 28-22.