XS
SM
MD
LG

Mladenović i Đorić rođendan začinili pobedom

Trener "građevinara" Milan Milanović - foto: juznevesti.com/Vanja Keser

Derbi ugroženih "čarapana" i "građevinara" neočekivano je pripao gostima sa Banjice, koji su pobedom dodatno popravili šanse u borbi za opstanak a rivala ostavili u još većim problemima. Poraz je kumovao ostavkom koletnog rukovodstva Kruševljana. Posle prospavane noći trener Milan Milanović rezimira događaje sa jučerašnje utakmice. 

- Igrali smo taktički na rezultat, i to je na kraju rezultiralo pobedom. Rano smo postigli gol, po prirodi stvari Napredak je napao, naročito su nam stvarali probleme u prekidima, u skoku sa visokim Mršićem. Dobro smo, uz dozu sreće, odreagovali i falilo je da šanse pretvorimo u golove, pogotovu što nam je domaćin dao dosta prostora. Da smo bili skoncentrisaniji, smireniji, ali smo našom brzopletošću prilike propustili. Na kraju u 93. minutu, dali smo drugi gol posle lepe aukcije i pasa Damnjanovića i strelca Mladenovića -  kaže Milanović i napominje da su juče proslavili rođendan Mladenović i Đorić i igrom i golovima uvećali slavlje.

Poznati stručnjak ponavlja da ima dosta da se igra do poslednjeg kola, ne bi li se nekako isčupali. - Nemamo tako moćan tim da napravimo seriju od 3-4 pobede, pa da malo predahnemo. Vidite da se niko ne predaje i ne pomišlja na ispadanje. Inđija je osvojila bod u Ivanjici, OFK Bačka i Mačva, timovi sa začelja, lako se ne predaju i propisano su namučili favorite.

U nedeljnu na Banjicu stižu goropadni Partizan koji se nalazi u seriji od nekoliko vezanih pobeda. - Ima da igramo, nema unapred izgubljene utakmice. Ubeđen sam da možemo da prekinemo njihov niz pobeda - optimista je poznati stručnjak uprkos kvalitetu i snazi crno-belih.